שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 36

נושא: שרשור בניה katana 50 קרש

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    1
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: שרשור בניה katana 50 קרש

:טוב אז אחרי שבוע קשה ועמוס במיוחד [ מבחן בערבית, פיזיקה וכשר"ש ועבודה של 27 תרג' בגיאומטריה והרצאה באנגלית] חוזרים לבניה.
    ארעה לי פשלה את הסרוו של המנוע צריך להרכיב על שני בלוקים כדי שבצד השני לא יתנגש עם המיכל דלק. ההוראות מתיחסות לסרוו סטנדרתי ולי יש סרוו מיני. הדבקתי את הבלוקים במרחק גדול ממה שהייתי צריך והבלוקים היו ממש בקצה של החורים בסרוו. אני ניסיתי לחבר בכל זאת ומה שקרה זה שהבלוקים נחצו [ כי לא היה מספיק שטח פנים] ועשיו בכלל אין לי לאן לחבר הסרוו.
    הצעות לתיקון אשמח לקבל ממכם איתי
    תמונות מצורפות תמונות מצורפות Click image for larger version. 

Name:	P3050044.JPG‏ 
Views:	191 
Size:	475.8 קילובייט 
ID:	6962  

תודה!
    125
    הודה 66 פעמים ב 41 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי איתי כץ צפיה בהודעה
    :טוב אז אחרי שבוע קשה ועמוס במיוחד [ מבחן בערבית, פיזיקה וכשר"ש ועבודה של 27 תרג' בגיאומטריה והרצאה באנגלית] חוזרים לבניה.
    ארעה לי פשלה את הסרוו של המנוע צריך להרכיב על שני בלוקים כדי שבצד השני לא יתנגש עם המיכל דלק. ההוראות מתיחסות לסרוו סטנדרתי ולי יש סרוו מיני. הדבקתי את הבלוקים במרחק גדול ממה שהייתי צריך והבלוקים היו ממש בקצה של החורים בסרוו. אני ניסיתי לחבר בכל זאת ומה שקרה זה שהבלוקים נחצו [ כי לא היה מספיק שטח פנים] ועשיו בכלל אין לי לאן לחבר הסרוו.
    תלך לכל חנות טיסנים ותיקנה בלזה במידות שאתה צריך ותבנה מתקן חדש לסרוו.
    אין לך מה להילחץ לכולנו יש טעויות כאלה

תודה!
    2
    הודה 155 פעמים ב 138 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי איתי כץ צפיה בהודעה
    ראשית מרחק הבלוקים צריך להיות נכון . כלומר הסרוו צריך לשבת קצת הדוק במקום שלו.
    שני יש לסמן ולקדוח חורים מובילים לברגי הסרוו כדי שהסיבים לא יתפצלו. אם לא עשית כך עם הסרווים של הכנף פרק אותם עכשיו וטפטף דבק ציאנו דליל .

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •