שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 35

נושא: קיט טיסן בלזה מהסיני

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    462
    הודה 569 פעמים ב 442 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: קיט טיסן בלזה מהסיני

תודה עודד ויגאל על התשובות המהירות.
    אתחיל בזה שאני מחפש "טיסן - טיסן" כרגע ולא דאון. אם הייתי קונה ARF הייתי קונה טיסן ספורטיבי, סיכוי גדול שעם כנף תחתית, אבל ההתנסות בבנייה עומדת בשלב הנוכחי יותר גבוה מהספורטיביות בסדר העדיפויות שלי ולא מצאתי קיטים מתאימים לטיסן ספורטיבי כנף תחתית, בוודאי שלא בתקציב שהקצבתי. אז מבחינת סגנון הטיסה הCLOUD DANCER הוא מבחינתי פשרה, הJ3 גם לא ממש מתאים ולדעתי אני יורד ממנו, והסנונית ודאון הSUNBIRD נראים לי רחוקים למדי בסגנון ההטסה ממה שאני מחפש כרגע. לכן הדאון שציינת יגאל יורד מהפרק, למרות שהוא נראה מוצלח ואכן שקלתי לגביו.
    לגבי הסנונית - הפרוייקט הבא-הבא יהיה כנראה דאון או כנף לFPV, יש סיכוי טוב שאבנה אותה מבלזה, ואני די בטוח שאת טיסן הבלזה הבא אבנה מתוכנית. אבל כרגע הסנונית לא כל כך מתאימה לדעתי למה שאני מחפש כמו שאמרתי מבחינת סגנון הטסה, וגם מבחינת זמן, אני לקראת בחינת התמחות בקיץ ולא יודע כמה זמן יהיה לי לפרוייקט וכמה פניות קוגניטיבית ונפשית להתעסק עם ההתעסקות המועטה אך הנוספת של בנייה מסקראצ'. גם את הקיט שאני מתכנן לבנות אני מתכנן לבנות לאט יחסית ורגוע. ראיתי גם את הקיט הזה שהוא גם מעין טריינר מעט יותר ספורטיבי ממה שאני מתרשם: http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...60mm_Kit_.html אבל מהתמונות הוא נראה די מכוער וגם משרשור בנייה לגביו בRCGROUPS אני מתרשם שיש לו כמה וכמה בעיות תכנוניות. מצד שני הכנף נראית יותר טוב משל הCLOUD DANCER, שאם אותו אבחר לבנות יכול להיות שאשקול להוסיף לו D-BOX בכנף. ובסה"כ הבעיות שבBIG STICK תוארו כניתנות לפיתרון וגם יש מהיכן לשאוב אינפורמציה לגבי הבנייה שלו בניגוד ל CLOUD DANCER שאין ולו שירשור בנייה אחד ברשת לגביו. הBIG STICK גם ייצא יותר זול, וכאמור אני מצומצם בתקציב, בבחירה בBIG STICK אני יכול לכלול במסגרת ה150$ שהוקצבו גם מגהץ ציפויים שאין לי, וגם נראה לי יותר הגיוני שאכן יטוס על סוללות 2200, לעומת הCLOUD DANCER שאני די בטוח שייזדקק לסוללות גדולות יותר כדי לקבל זמן טיסה סביר.ככה שהBIG STICK הוא גם אופציה.
    נערך לאחרונה על ידי Friman; 07-04-2013 בשעה 20:48:23.
    Gil Friman

-------------------------------
    T-rex 600esp FBL
    רחפן f450 fpv
    MS Composite Swift II
    Mountain Models EVA Sport
    Hitec Aurora 9

נושאים דומים

1. השרון למכירה טיסן BEAVER בלזה
    על ידי Enn0L בפורום דאונים וטיסנים חשמליים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 28-11-2012, 15:03:45