זאת הכנה למקלחת... אסור שהגבס יירטב![]()
זאת הכנה למקלחת... אסור שהגבס יירטב![]()
תודה איציק!
התייעצות ברשותכם:
אתמול עשיתי מדידות לסט-אפ החדש ישן שלי שכולל את המנוע הנוכחי (NEU 1512/2D), אך החלפתי את סוללת ה-3300 4 תאים בסוללת 2200 5 תאים ובנוסף, החלפתי את הפרופ' 20X13 בפרופ' 18.5X12. להפתעתי הרבה, במקום לקבל יותר מ-1KW שיש לי היום, קיבלתי רק 600 וצ'ופצ'יק וואט. יכול להיות שזה בגלל שהסוללה לא עברה טעינה לפני המדידה (למרות שהראתה 19.26V ב EMETER) או ש ה-2200 לא עומדת באמת ב 25-50C, מה שמוזר כי היא סוללה איכותית מ ESPRITMODELS מה גם שהיא לא התנפחה). נכון שירדתי בגודל הפרופ' אבל עשיתי זאת מתוך מחשבה שאני מוסיף תא, ולכן אם אשאר באותו הפרופ' אגדיל את תצרוכת הזרם למעל 75A+- שיש לי היום מה שעלול לסכן את הבקר הקיים (80A).
מי יודע מה לעזאזל קורה פה? בידי מי הפתרונים??
R/C models veteran
קלוב התעופה סניף עומר: www.aeroclub.co.il
ייתכן והסוללה באמת נותנת 25-20C אבל יכול להיות שהיא מפילה מתח בצורה דראסטית יותר מהסוללה הקודמת שאליה הורגלת.
בגלל מפל המתח תוצאת מכפלת ה KV*המתח יורדת והפרופ מסתובב בסל"ד נמוך יותר וצורך פחות זרם.
נסה עם סוללה אחרת.. אולי 30-50C
איזה סוללות השתמשת בהן קודם? חברה, תאריך ומחזורי טעינה (בערך) יעזרו. כמו כן טראומות.
נ.ב.
הייתי חושב על A123
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
השתמשתי קודם ב TP "אקסטרים" שנתנה בכיף 70-80A, ועכשיו עם סוללות של EVELAND (המפעל של POLYQUEST) שכתוב באתר (של ESPRIT) 25-50C, אבל בפועל לא רצתה להוציא יותר מ-20C...
חשבתי על 123 אבל 5 תאים זו כבר ממותה ואני לא מרוויח כלום. בכל מקרה היום מדידה נוספת עם שתי הסוללות ושני הפרופים.
R/C models veteran
החמוד מוכן לטסט.
ממדידות נוספות שביצעתי (שהסוללה טעונה) ההספק עומד על בין 1150W-1250W עם פרופ' 18.5X12 או 20X13 בהתאמה.
AUW סופי = 2530 גר'.
R/C models veteran
יפה מאד וכל הכבוד!! גם המשקל לא רע!
איזה דאון יפה
תתחדש !
מגניב,
מה העומס כנף?
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
אוהד נראה אחלה
מתי ואיפה הטסט?
בהצלחה
חן
תודה לכל המפרגנים
דרימר - עומס כנף 35 גר'/דצמ"ר.
חן - טסט ביום שבת הקרוב בשטח בעומר...
R/C models veteran