שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 21 מתוך 21

נושא: מהות חוק בונה הטיסן בחופשיים

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    16
    הודה 4 פעמים ב 2 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: מהות חוק בונה הטיסן בחופשיים

אוקיי, אם אני זוכר נכון צריך להיות אחרי צבא כדי לנהל תחרויות - יש עוד זמן אבל אני בהחלט אשמח לעשות זאת כשאוכל.

אני רוצה רק להזכיר דבר חשוב: P-30 - דאוני מנוע גומי למתחילים.

זאת מילה מאוד חשובה משום שאמנם במחלקות אחרות ביטלו את חוק בונה הטיסן בשל התקדמות הטכנולוגיה וכו'. אבל בכל זאת כאן מדובר במחלקה למתחילים. אין הגבלת גיל או רמה אבל נראה לי נכון שיהיה לפחות חוק בונה טיסן ושמשמעותו תהיה בניית כל הטיסן.(לא קיטים ולא נעליים)

אני מסתכל על כל הבוגרים שמתחרים במחלקות המתקדמות, ושפתאום עם הזמן חוזרים למחלקות הקטנות (יש כאלה שלא עזבו אותן) פתאום מטיסים גילשונים ו P30.
    אצלי זה לא מתקבל על הדעת שאפילו חניכים שבונים טיסן צריכים לעשות הכל ואילו מספר בוגרים לא מסוגלים לעשות הכל בעצמם או שאין להם זמן או כוח אז הם קונים קיט.

סליחה ! זאת מחלקה עם חוק בונה טיסן. נגזר מכך שבניית הטיסן על כל חלקיו היא חלק בלתי נפרד מהתחרות במחלקה זו (למשל גם באינדורים זה כך).

אז אם בניית הטיסן היא גם חלק מהתחרות, זה לא מקובל שאנשים יקנו חלקים מוכנים אפילו לא אחוז קטן מהבנייה. צריך לבנות הכל בגלל זה יש חוק. ולי החוק די ברור.

אף אחד לא הכריח בוגרים שאין להם זמן לבנות לבד להתחרות במחלקה של מתחילים.

אז או שיבנו לבד או שלא יתחרו. אם אתם לא מתאימים לזה אז אתם לא מתאימים. כמו שאמרתי בניית הטיסן היא חלק מהתחרות. קיים חוק בונה טיסן, זה מאוד ברור.

זה כולה P30 המחלקה הכי בסיסית לגומי. לא חייבים להשתתף בה ובמיוחד לא למי שלא יכול לבנות טיסן מאפס כי זה קריטריון בתחרות.

בניית הטיסן משפיעה על צורת טיסתו, ולכן הגיוני שהבנייה תהיה חלק מהתחרות. גם אם אדם אחד יבנה טוב אבל לא יודע לצפות יפה וייתן למישהו אחר לצפות לו - זה לא בסדר כי זה לא הבנייה שלו.
    עכשיו הטיסן יכול לטוס טוב יותר וזה לא בזכות המתחרה.

אם בקיטים מקבלים צינור קוולאר מוכן זה יפה מאוד, וכנראה שהטיסן יטוס איתו יותר טוב מאשר עם גוף בלזה ולכן זאת "רמאות" להשתמש בחלקים יותר טובים שלא אתה הכנת.

אני אצלי מכין צינור מקרבון לבד ולי מותר לעשות זאת כי אני הכנתי אותו. לכל אחד מותר להשתמש במה שהוא רוצה בתנאי שהוא הכין אותו. (בגלל חוק בונה טיסן).

אם מישהו יכין את הצינור קוולר לבד זה יהיה סבבה. אם מישהו לא מסוגל לכך אז שיבנה משהו שהוא כן מסוגל לבנות.

אני מביא את הדברים האלה מתוך החוק. לא אני המצאתי אותו. הוא קיים. וצריך לפעול על פיו. משום שרשום: "על המתחרה להיות בונה הטיסן" ואין שום פירוט נוסף, חובה לפרש זאת כבנייה מוחלטת של הטיסן וזאת משום שלא כתוב אחרת.
    נערך לאחרונה על ידי tomer1616; 14-06-2013 בשעה 11:50:43. סיבה: הוספה
    טיסנים חופשיים זה בדם שלנו !

תודה!
    28
    הודה 163 פעמים ב 125 הודעות
    הוזכר
    1 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: מהות חוק בונה הטיסן בחופשיים

ציטוט נכתב במקור על ידי tomer1616 צפיה בהודעה
    אוקיי, אם אני זוכר נכון צריך להיות אחרי צבא כדי לנהל תחרויות - יש עוד זמן אבל אני בהחלט אשמח לעשות זאת כשאוכל.

אני רוצה רק להזכיר דבר חשוב: P-30 - דאוני מנוע גומי למתחילים.

זאת מילה מאוד חשובה משום שאמנם במחלקות אחרות ביטלו את חוק בונה הטיסן בשל התקדמות הטכנולוגיה וכו'. אבל בכל זאת כאן מדובר במחלקה למתחילים. אין הגבלת גיל או רמה אבל נראה לי נכון שיהיה לפחות חוק בונה טיסן ושמשמעותו תהיה בניית כל הטיסן.(לא קיטים ולא נעליים)

אני מסתכל על כל הבוגרים שמתחרים במחלקות המתקדמות, ושפתאום עם הזמן חוזרים למחלקות הקטנות (יש כאלה שלא עזבו אותן) פתאום מטיסים גילשונים ו P30.
    אצלי זה לא מתקבל על הדעת שאפילו חניכים שבונים טיסן צריכים לעשות הכל ואילו מספר בוגרים לא מסוגלים לעשות הכל בעצמם או שאין להם זמן או כוח אז הם קונים קיט.

סליחה ! זאת מחלקה עם חוק בונה טיסן. נגזר מכך שבניית הטיסן על כל חלקיו היא חלק בלתי נפרד מהתחרות במחלקה זו (למשל גם באינדורים זה כך).

אז אם בניית הטיסן היא גם חלק מהתחרות, זה לא מקובל שאנשים יקנו חלקים מוכנים אפילו לא אחוז קטן מהבנייה. צריך לבנות הכל בגלל זה יש חוק. ולי החוק די ברור.

אף אחד לא הכריח בוגרים שאין להם זמן לבנות לבד להתחרות במחלקה של מתחילים.

אז או שיבנו לבד או שלא יתחרו. אם אתם לא מתאימים לזה אז אתם לא מתאימים. כמו שאמרתי בניית הטיסן היא חלק מהתחרות. קיים חוק בונה טיסן, זה מאוד ברור.........

.
    נראה שמה שאתה כותב מאוד מאוד מציק לך, הלהיטות שלך, והרצון לצדק מוחלט, מה לעשות, מאוד אופיני לגילך.... בעיקרון כדאי שתפנים שחוקים משמשים יותר לעשות סדר מאשר צדק... מה לעשות, אילו החיים.
    אני חושב שעקרונית אין ויכוח שאתה צודק, אבל מה לעשות, יש גם מבוגרים שמשום מה רוצים לחזור למקורות ולהטיס טיסנים כשאין להם כל כך רצון\אפשרות לעמוד בכל דיקדוקי החוקה.
    פתרון אפשרי יכול להיות מכמה סוגים, כולם או חלקם.
    טיסנאי ותיק\בוגר לא יכול לזכות באחד משלושת המקומות הראשונים בתחרות מתחילים, גם אם השיג תוצאה גבוה יותר מהאחרים.
    לטיסנאים ותיקים\בוגרים יהיה ניקוד נפרד בתוצאות התחרות (משהו דומה לדרוג גילאים צעירים בתחרויות).
    לטיסן משודרג או שלא נבנה ע"י המתחרה יהיה מקדם\מכפיל ניקוד מסויים - קטן מ-1 - שיקטין את התוצאה שלו יחסית לטיסנים שעומדים בכל מגבלות החוקה.

כל רעיון אחר טוב באותה מידה. טיסנאים ותיקים עדין יוכלו לחזור ולהשתתף בכל מחלקת מתחילים בשביל הכייף, אבל עם מגבלות "ותק" כל שהם.
    נערך לאחרונה על ידי umbo; 15-06-2013 בשעה 13:04:02.

3. המשתמשים 2 הודו ל umbo על הודעתו:

Liav (15-06-2013),mikeylevin (15-06-2013)

נושאים דומים

1. [נתונים] מהות eFly וכפתור הדיווח
    על ידי MDreamer בפורום פורום משוב והצעות
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 19-07-2010, 21:38:58
  2. [שאלה] אליפות העולם בחופשיים בארגנטינה
    על ידי MDreamer בפורום פורום טיסנים חופשיים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 17-05-2010, 22:20:05
  3. אני בונה אחד חדש....
    על ידי SuperTiger בפורום פורום דאונים וטיסנים חשמליים
    תגובות: 23