בשבת האחרונה המנוע לא הניע. האבחון היה שזה פלאג. בהרכבת הפלאג החדש(וזה היה בעדינות ללא כוח בצורה נכונה) שמתי לב שהלכה ההברגה שלו. שני דברים: האם למישהו יש ראש מנוע למכור/ למסור? דבר שני, איך אני דואג שהמקרה לא יחזור על עצמו( המנוע נקנה יד שנייה).
בשבת האחרונה המנוע לא הניע. האבחון היה שזה פלאג. בהרכבת הפלאג החדש(וזה היה בעדינות ללא כוח בצורה נכונה) שמתי לב שהלכה ההברגה שלו. שני דברים: האם למישהו יש ראש מנוע למכור/ למסור? דבר שני, איך אני דואג שהמקרה לא יחזור על עצמו( המנוע נקנה יד שנייה).
כאשר מבריגים פלג בצורה נכונה, בעדינות וללא כוח למקומו, ההברגה איננה נהרסת !!!
ולגופו של ענין, כאשר אתה רוצה להבריג פלג למקומו בראש המנוע, כל מנוע, הדרך הטובה ביותר והמומלצת, להבטיח כניסה נכונה וחלקה של התבריג למקומו, היא כזו: תקע את קצה הפלג הבולט לתוך צינורית דלק קצרה, בקוטר מתאים, כך שתהיה צמודה היטב לפלג. בעזרת הצינורית הגש את הפלג למקומו, כשהוא בהתאמה מלאה עם כיוון התבריג וסובב אותו על מנת לשלבו בתבריג שבראש המנוע. כל עוד הפלג לא יימצא בזוית הנכונה, הוא לא ייכנס. אחרי שיתחבר לתבריג ותסובב אותו שניים שלושה סיבובים מלאים, רק אז שים עליו מפתח וסגור היטב (לא חזק מידי).
לצערי הראש היחידי שיש לי למנוע O.S. 120, מורכב על המנוע חי נושם ועובד מידי שבוע![]()
בהצלחה
תודה על ההדרכה המפורטת. האם למישהו יש ראש שהוא מוכן למכור/ לתת?
http://www.ebay.com/itm/NEW-O-S-Cyli...item5af19a9c94
נראה מחיר סביר
רון קדוש
Airtronics/Sanwa SD-10G
GoldWing RC Yak55Sp w/DLE55
HobbyKing Yak55m
מה הבעיה .קח אותו לחולון רח המשביר לא זוכר מס אבל המקום ניקרא חיתוך בלהבה.הוא עושה שם הכול כולל הברגות ,מילוי,השחזה בקיצור כל מה שתבקש.בגרושים.חוץ מזה אפשר עם דבק שניקרא גיי בי וולד שאיתו אתה יכול ליצור הברגה.יש אופציה גם להרכיב תותב
חיים גיל תעשה תרגיל
כל טיפול בראש המנוע בחום (ריתוך) עשוי לגרום לעיוות החומר וכתוצאה ממנו תהיה אטימה לקויה ודליפת קומפרסיה. שימוש בדבק הוא בעל אלמנט סיכון מסויים. שמעתי בעבר על פלג שנורה מראש המנוע, יחד עם הדבק, כמו כדור של רובה.
אין כמו helycoil לתיקון תבריג הרוס בראש המנוע, כמו גם במקומות אחרים, אם נדרש.
helycoil הפיתרון הכי טוב אבל מאיפה משיגים כזה
חיים גיל תעשה תרגיל
אני מעדיף אורגינל
התבריג של helycoil חזק פי כמה מהמקורי. הסליל עשוי פלדה ואין סיכוי שתוכל אי פעם בעתיד ל'חרוש' אותו.
חבל לך להשקיע כסף גדול בראש חדש במקום סכום קטן בהרבה בשיקום הקיים.