ציטוט נכתב במקור על ידי Friman צפיה בהודעה
איציק, פטנט הוולקרו והגומיות זה אחלה רעיון! תודה, שילבתי כמה רעיונות שראיתי ברשת. לקח לי זמן לגרום לזה לעבוד.
אני בטוח שהכיולים והחיווטים שלך ישפרו את מצב הלויטר, אבל לגבי החזרה הבייתה - משהו נשמע לי מוזר... אתה צודק לגמרי - הסבר בהמשך
מה שכן, לפעמים הוא לא חוזר בקו ישר אלא עושה ״עיקוף״ קטן וחוזר במעגל. העיקוף נראה לי קשור לסוגיות כיול המצפן, אבל עצם החזרה הבייתה? אני לא בטוח שקשור ישירות לעניין. אולי אני טועה, אבל אם הבעיה בrth נותרת בעינה חרף כל הכיולים שעשית למצפן, אולי הבעיה נובעת ממקור אחר כלשהוא? היות ואני מחפש פתרון לבעיה משהו כמו שבועיים, ראיתי כל סרטון וניתוח בעיות סביב V3. הבעיה שאתה מתאר שייכת בדיוק לכיול השדה המגנטי, COMPASS MOT. ברגיל זה לא ממש בעיה, אבל אם תרצה לנווט או לחזור מהר הבייתה בגלל תקלה, זה בעייתי.
אתה יכול לעבור אצלי לקפה ונסדר לך את זה.

ציטוט נכתב במקור על ידי sevet צפיה בהודעה
איציק, גם אצלי תמיד חזר הביתה, הבעיה הייתה שכשהיה מגיע לפעמים היה ממשיך במקרה הטוב או שגעונות אחרים במקרה הרע, כי כשמגיע הוא בעצם אמור לעבור למצב כמו לויטר. בסוף הגעה הביתה הוא נכנס לLOITER לא כמו.

אני לא בטוח שוולקרו מייצר אותו עומס אבל זה כנראה לא צריך להיות לגמרי אותו דבר. אתה צודק, אבל העלתי את המתיחות בוולקור עד שקיבלתי צריכת זרם דומה למצב טיסה (עוצמת שדה מגנטי תלויה בעוצמת הזרם). המנועים היו הרבה יותר חמים מאשר בטיסה (-:

לפי מה שאתה מתאר זה כמו שחשבתי,הבעיה היא לא המנועים עצמם אלה המערכת החשמלית בעיקר סביב חיבורי הבטרייה לבקרים וה dist board . שוב צודק: רכשתי את המסגרת של בלק-שיט ולא אהבתי את הרעיון של לחשמל הכל דרך לוח השילדה (את הזרם הגבוה לפחות, סיגנלים כן), אבל אהבתי את הרעיון של מפצל מרכזי, כדי לחסוך חיווט קשה של כבלים עבים, אז השתמשתי במפצל של הוביקינג. המפצל ישב ממש מעל הAPM. לא חשבתי שהוא יצור כזה רעש.

אני בונה עכשיו משהו, אתה יכול בבקשה לתאר ולצלם אולי את עבודות החיווט שלך? אצלם עוד מעט. בעיקרון אני תמיד (חוץ מהפעם הזו) מחווט בהיקף, לא מהסיבה של מגנטיות, זה לא היה שיקול אף פעם, פשוט יוצא יותר נקי ויפה.
יצאתי לטוס, רוח מטורפת בחוץ. הLOITER השתפר, הQUAD נעוץ בשמים ללא תזוזה, והשדה המגנטי נראה מצויין:

Click image for larger version. 

Name:	MAG_F-2906.JPG 
Views:	172 
Size:	48.2 קילובייט 
ID:	92855

הבעיה שהוא מסרב לחזור הבייתה. הבעיה כנראה נעוצה במקום אחר.

הומלסיציק