התייעצות קלה איתכם, אני מתלבט אם לשים קצת לוקטייט על הבורג ראש סרוו כדי שהזרוע לא תשתחרר מהויברציות..(טיסן בנזין 50 סמק)
ממליצים? לא ממליצים?
וכמובן שאשמח לפנינות חוכמה
תודה
התייעצות קלה איתכם, אני מתלבט אם לשים קצת לוקטייט על הבורג ראש סרוו כדי שהזרוע לא תשתחרר מהויברציות..(טיסן בנזין 50 סמק)
ממליצים? לא ממליצים?
וכמובן שאשמח לפנינות חוכמה
תודה
יש יצרנים שאוסרים בפירוש על השימוש ב-לוקטייט להידוק זרוע הסרוו
בדרך כלל עם גיר סופי מתכתי אין בעיה
תברר עם היצרן
רק בשמחות
לדעתי עדיף להשתמש בטבעת קפיצית מתחת לראש הבורג.
שימוש בלוקטייט עשוי לגרום להדבקה של התבריג ללא אפשרות חילוץ.
סיכוי מאוד נמוך שיפתחו הברגים בכזאת קלות
כל איזה 10 טיסות תבדוק ואל תשים לוקטייט
052-3200015
תודה, אוותר על הרעיון![]()
אם שמים רבע טיפה של לוקטייט כחול לא אמורה להיות בעיה לפתוח.
מתן.
שלושה טיסנים, קוואד, Tekno eb48.2, Schumacher k1 aero, Team associated b4.2, Venom creeper.
שים לוקטייט 242 טיפה , אין שום בעיה לפתוח ביום שתרצה
אם יש לך סרוואים עם ראש מתכתי, אל תחשוב פעמיים, שים לוקטייט כחול וסגור עם ברגי אלן את ראש הסרוו.
נכון שהסרוואים באים עם ברגי פיליפס אבל הטורק סגירה שלהם אינו מספיק, לך לחנות ברגים מקומית וקנה בורג תואם עם ראש אלן לסגירת מומנט טובה, וגם הראש פיליפס "נטחן" עם הזמן מפתיחות וסגירות.
Himel (21-08-2013)
או הו כמה שהדעות חלוקות חח,
TazmanianDevil להחליף לבורג אחר...?
די מלחיץ אותי עניין ההברגה, פסיעה שונה וכאלה..
התבריג הוא אותו הדבר, הוא M3 בכל הסרוואים, מה שצריך להחליף הוא רק את צורת ראש הבורג, לאלן.
ברגי הפיליפס השכיחים, קשה מאוד להגיע איתם למומנט סגירה נכון וטוב, בגלל זה גם חלקם מחליקים החוצה, עם בורג אלן תוכל להגיע למומנט נכון וטוב.
למה החברות לא שמות בורג אלן, נראה לי המחיר...
שים ותבין על מה אני מדבר.
למען הפרוטוקול, לא היתפרק לי פיליפס מראש סרוו, ולא שם לוקטייט,
לא בחמישימים ולא בסאיטואים, , , ו סאיטו יודע לרקוד ולפרק למוות הכל. הרבה יותר הרסני מ DLE או DA
נוסיף לפרוטוקול שהכל מיתפרק מסביב. אני פשוט מחזק ומתחזק. אבל הברגים של הסרוואים נותרו איתן.
א.
neo 2 (22-08-2013)
YOU'RE LUCKY
שים לוקטייט, כבר ראיתי שני מסוקים מתרסקים בגלל דבר כזה.
יוסי
SAB Goblin 700
Futaba 14SG
צוות מישור אדומים
יש ויברציות לכן זה לא רצוי אלא חובה לוקטיט כל שכן במנוע בנזין ,לי לי השתחרר במאזנת למזלי בטיסן יש 2 מאז כל הכלים אם לוקטייט ללא שום בעית חליצה וכדומה
neo 2 (22-08-2013)
תודה על הטיפים חבר'ה!
חובה לוקטייט.חילוץ אפשרי בכל מצב גם אם צריך לחמם עם מלחם.
חיים גיל תעשה תרגיל
neo 2 (22-08-2013)