היי דודי
ראשית, כן בהחלט ביסטיקס תתאים. אני מטיס מסוק כזה עם 6 תאים עם ביסטאיקס, והוא טס מצויין. שים לב למתקן את המערכת עם שתי שכבות של דו״צ M3 (שקוף או אפור) ולא עם המקורי של ביסטיקס.
לגבי הראש, קונדסון צודק ברמת הכללית, ולא בהכרח צודק ברמה הספציפית.
ברמה הכללית - הדגם הישן של ה600 לא מתוכנן לפלייברלס ובטח לא לראש הDFC, החדש יותר. בגלל זה אם פשוט שמים עליו ראש DFC בלי שום התאמות מיוחדות, הביסטיקס לא תצליח להגיע לגאומטריית ראש מושלמת אלא {רק} ״טובה מאד״. ברמה הספציפית - במסוק שלי, גם עם ראש DFC ללא שום התאמות מיוחדות בלינקים, בזרועות הסרבו, בגריפים וכולי, הביסטיקס מגיעה לגאומטריית ראש כמעט מושלמת, ובסופו של דבר בטיסה זה לא ממש מורגש מבחינתי; אני מטיס בערך ברמה שאתה מתאר את עצמך, אולי טיפה יותר לוחץ את המסוק... המסוק מגיב מצויין, מהר, מדוייק ומאד יציב. אני לא מצאתי טעם בהסתבכויות והוצאות מיותרות בשביל לקבל אור כחול של גאומטריית ראש מושלמת... כמובן ציר ראשי שמותאם להסבת ה600 הישן לdfc חייבים, כי הציר הרגיל ארוך מדי. לגבי המיסב השלישי לציר הראשי- אני לא הוספתי ואין לי שום בעיה, יחד עם זאת כאמור אני בסטאפ של 6 תאים, אולי בסטאפ חזק יותר זה נדרש.
אגב, ראש פלייברלס רגיל די קשה להשיג היום. כמעט ואין אתרים שמוכרים ראש מקורי כזה של אליין חדש, כי הוא כבר לא משווק על ידי אליין. זה גם אומר שיותר קשה יהיה להשיג לו חלפים בקרוב. ראש dfc תוכל לקנות בכל אתר שמוכר ציוד למסוקים ברשת, וגם חלפים יש בשפע בכל מקום. תוכל כמובן לקנות ראש פלייברלס רגיל ביד שנייה אבל אז אתה קונה.. יד שנייה

.
ודבר אחרון- הנדנדות בראש הפלייברלס הרגיל של אליין נוטות לעשות בעיות, מהנסיון שלי עם ראשים אלו במסוקי 500 ו450: המיסבים שם נהרסים בקצב די גבוה. בראש DFC אין נדנדות, באופן כללי המכניקה שם היא הכי פשוטה שאפשר.