=============================
FUTABA 9CAP
Bixler 1, Apprentice, Super frontier - OS, Xeno - Flying wing, Canary - Glider, Yak55 - 3D, Yak54 carbon z - 3D, Butterfly - Kappa, Mini F22 - 50mm EFD, Corsair - parkzone, Habu EDF - Parkzone, Mugi, Walkera QR X 400, BlackHorse Models - Blade, ZMR250 FPV
הכי טוב לקנות שלטים של מולטיפלקס. הם משו-משו... מת לאחד כזה.
---MAV
Marc A Volovic
marc@bard.org.il
פוטאבה 0 תקלות ...
אורורה תקרה בפורומים על התקלות שיש בשלט הזה נראה מתי תסיים ...
שלט יפה מודרני פונקציות נחמדות אבל מה כל זה שווה שמתרסק הטיסן שעולה מלה כסף בגלל בעיות קליטה ?
טיסן אחד שאתה מרסק ובכסף הזה יכלתה לקנות את ה פוטאבה 10 ערוצים (שלט מדהים שיוכל לשרת אותך כל החיים...)
היה לי בזמנו פוטבה 4 ערוצים אחרכך עברתי לפוטאבה 7 ערוצים אחר כך 10 ועכשיו 12... מיותר לציין 0 תקלות בכולם !
עד לפני האורורה 9 כל השלטים של הייטק היו זבל של שלטים והאורורה פתאום נראה מיוחד מלא פונקציות אבל אם אין 100% אמינות ... תהנו בטיולים שאתם הולכים לאסוף את הטיסן שלכם ..אהה ותקחו שקית לאסוף את החלקים
לגבי הפוטאבה 6 ערוצים
ממליץ בחום להתאמץ עוד קצת עם המזומנים ולקנות את ה 7C שלט ברמה יותר גבוהה
ואם תרצה למכור את השלט הוא ימכר הרבה יותר מהר מה-6 ערוצים (שווה את המאמץ)
בשום פנים לא לקנות את הDX6
יש לי טיסן קטן בלב והוא עושה לי מנגינות...
א******. הנה הגענו לזה סוף סוף. שלי הכי ארוך עבה מוכשר וטעים!!!
---MAV
Marc A Volovic
marc@bard.org.il
it is really sounds bad
sent from TF700
FUTABA 9CAP
Bixler 1, Apprentice, Super frontier - OS, Xeno - Flying wing, Canary - Glider, Yak55 - 3D, Yak54 carbon z - 3D, Butterfly - Kappa, Mini F22 - 50mm EFD, Corsair - parkzone, Habu EDF - Parkzone, Mugi, Walkera QR X 400, BlackHorse Models - Blade, ZMR250 FPV
והניגון חוזר...
זה פשוט מתבקש
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 4
"אין לזה מנוע? ואין לזה שלט? אז מה כיף בזה?!"
"אין לזה מנוע? אבל יש לזה שלט? אז איך זה טס?!"
www.air-rishon.co.il - קלוב התעופה ראשון לציון
הערוץ שלי ב-Youtube
mosheks (23-09-2013)
*** גדול
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
FUTABA 9CAP
מעניין מתי הדיון יגלוש לאנדרואיד או אייפון?
מיצינו