כבל y לא בה בחשבון כי הם מסתובבים הפוך בהוראות יש אופציה כזאת בערוץ 8 ואני משתמש ברסיבר 7 ערוצים האים אני יכול לעשות מיקס כל שהוא שלא יתבטל עי כפתור מסוים תודה לכולם
כבל y לא בה בחשבון כי הם מסתובבים הפוך בהוראות יש אופציה כזאת בערוץ 8 ואני משתמש ברסיבר 7 ערוצים האים אני יכול לעשות מיקס כל שהוא שלא יתבטל עי כפתור מסוים תודה לכולם
You can program a mix without a controlling switch. Simply, activate ailevators, then mix a channel to follow channel 8 with link and trim... Use channel 5 or 7.
M
---MAV
Marc A Volovic
marc@bard.org.il
מלבד המיקס שהוצע לך כאן (שזו הדרך היותר נכונה) יש לקנות בהוביקינג הופך כיוון לסרוו בדיוק למטרה הזאת
בניית טיסנים והדרכת בנייה והטסה הטסה למתחילים בכל גיל.
יעוץ טלפוני חינם
ריכוז מידע. כאן תמצא תשובות להמון שאלות:
http://www.efly.co.il/forums/showthr...%E9-%F2%E5%E3%
עודד- 0525-454380 (לא לשלוח SMS, עונה רק לשיחות )
https://www.facebook.com/profile.php?id=100007080663110
אני די בטוח שיש לך אופציה כזאת מובנית בתפריט של בחירת סוג הטיסן.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
יש מחברי Y עם הופכי כיוון
צביקה
If you can't make it fly, try harder, else RTFM
1. בתיכנות חפש " ailevators" .
2. כבל Y וזה עובד פיקס כבר 20 שנה לפחות אולי זה יוצא לך הפוך כי הזרועות של הסרוו לא באותו צד .
3. מתחכם ועושה את זה מכאני.( למה ?).
רוצה לספר בדיחה לאלוקים ?ספר לו על תוכניותיך!
,אלון שדה.
מקס היקר אם הייתי מבין אנגלית ברמה הזאת לא הייתי שואל
אין אפשרות להפוך את הזרוע כי ההגה גובה מפריע ולא ניראה לי שכדאי לחתוך אותו למרות שיש לי משור![]()
גם אני בטוח השאלה אם הבטחונות שלנו יפתרו את הסוגיה
צביקה אתה יכול לתת קישור לכבל y שהופך תודה
בבקשה.. בנוסף יש גם אפשרות למירכוז אלקטרוני של הסרוו השני (היה לי מחבר כזה לטיסנים הגדולים)
http://www.horizonhobby.com/products/EXRA320
צביקה
בחוברת הוראות דף 57 תחת הסעיף ailevato כתוב שהמיקס הזה עובד עי ערוץ 2 ו 8 וניתן גם עי ערוץ 2 ו5 וההדרכה כיצד לעשות זאת נמצאת באתר פוטאבה faq לא מצאתי שם תשובה לכן חיברתי רסיבר אורנג מי שימצה את התשובה כיצד עושים את המיקס עי ערוץ 2 ו5 זה המקום לכתוב תודה לכולם
קשה להסביר או ליישם בלי השלט ביד אבל לדעתי אתה צריך להיכנס למיקסים ולעשות מיקס על ערוצים 2,5 כאשר ערוץ 2 הוא ה"מאסטר " וערוץ 5 הוא ה"עבד" כלומר ערוץ 5 עושה מה שמצווים על 2 .מאחר וערוץ 2 הוא במקור הגה גובה ו5 מיועד לכני נסע בדר"כ אזי 2 הוא המאסטר ...
חשוב לבצע התאמה מכנית וחשמלית לשני הסרווים ורק לאחר מכן לבצע את התכנות לשנים .
נסה ודווח ...
רוצה לספר בדיחה לאלוקים ?ספר לו על תוכניותיך!
,אלון שדה.
ניסתי זה לא עובד
אין קשר למקלט, המיקס נעשה במשדר, צריך במיקס שהראשי יהיה 2 והמשני יהיה 5, צריך גם לבדוק שהקיזוז משפיע על שניהם (זה לא מובן מאליו)
צביקה
תקשיב בחור חביב, כנס ל- פרוגרם מיקס שם קבע כי master יהיה ערוץ 2 ו slave יהיה ערוץ 5 או 6 או 7 מה שבא לך.
אח"כ באותו המיקס/כרטסת בשלט שבא קבעת את מה שכתבתי קודם העלה את ערכי תזוזת הסרוואים ל - 100% או -100% (במידה וה-slave ינוע לך הפוך ).מה שכתבתי בשורה זו נמצא בראש העמוד.
בצד ימין של אותו מסך הפעל את mix ל - on וזה הכל.
אם לא הצלחת אני ממודיעין אעשה לך זאת בחדווה וגם תקבל אספרסו בן זו....
בהצלחה
בפוטאבה זה ערוצים 2 ו-8 כעקרון
תשתמש במיקס שMAX הציע לך ותחבר תסרוואים לערוצים הנל
שמה תוכל לקבוע (בתוך התפריט של ה MIX)את כוון התנועה וטווח התנועה
052-3200015