נכתב במקור על ידי
lidoryakov
קודם כל בעבר התלבטתי מה לקנות ובסופו של דבר הלכתי על DJI PHANTOM
הזמנתי גימבל מחול משקפי FPV ומשדר אבל המשדר הוא 5.8 והבנתי שהוא לא חוקי כאן באמת? כי כל המטיסים לטווח קרוב משתמשים בו.. פעם הבאה תדייק...אז יש לי כמה שאלות לגבי זה וגם לגבי סוללות
FPV:
1.איזה תדרים אני יכול לקנות ורצוי לקנות אתה מתחיל - לך על 5.8, לא יתנגש לך בתדר השלט של הפאנטום
2.איזה דגמים יכולים לתת לי RANGE גבוהה מעל 300 מטר - שוב, 5.8 עם אנטנות מעגליות איכותיות.
3. תקציב ל משדר ומקלט FPV רצוי פחות מ75 דולר בגלל המע"מ(אם זה בקניה מהארץ אז עד 100 דולר - יש סט מעולה אצל הסיני ב110 דולר בערך. 32 ערוצים מכסה לך את כל התדרים שעובדים איתם ב5.8
סוללה:
כולנו יודעים (באמת?!?!?!) שרחפן עולה לאוויר בסוללה של 2200 MAH בסביבות ה 10 דקות תלוי במשקל שהוא נושא ואופן ההטסה השאלה היא כזאת.... (תדייק - רחפנים קלים, קטנים ופשוטים עולים עם 2200 ל10 דקות טיסה..).
1.אם אני קונה סוללה שהיא זהה בגודל אורך ורוחב שלה לבית הבליע של הקוואד זה בסדר אם אני יביא סוללה של 5000 MAH?(או שזה הורס משהו?) יותר משקל = יותר עומס על המנועים = המנועים עובדים יותר קשה = צורכים יותר אנרגיה = פחות זמן טיסה. כמובן שזו תאוריה בלבד, יש מחשבונים מיוחדים לחישובים האלו. 5 אמפר נותן לך יותר קיבולת יותר גבוה, אבל בהתחשב משקל לא תקבל "בדיוק" זמו טיסה כפול
2.יש דרכים לחבר סוללות בצד זה ממולץ או לא? תאלתר, קח בחשבון שלא מומלץ.. עוד משקל ובמקרה של ריסוק הסוללות חשופות לפגיעה...
3.על איזה מטען אתם ממליצים עד סכום של 500 שקל (נטען ברכב ומטעין כמות של סוללות יחד) בתקציב שלך אין כזה, לך על מטען פשוט.. היו מליון שרשורים כאלו בפורום
שאלתי הרבה שאלות אבל אני יודע שיש פה אנשים מקצועיים שיכולים לעזור לי
תודה מראש [=