תגובה: הסיני מתחיל לפקשש - בעיה בשליחת הזמנות
הזמנה מ 3.1.14 , עדיין מחכים , דואר פיג'י מכיר בחבילה (קיבל אותה אחרי 20 יום, כנראה בדרך הים) אבל לא יותר מזה
זה ממש ביזיון , מחירי המשלוח בסיני רק עולים ואנחנו ממשיכים לשלם ועוד לקבל שירות יותר גרוע.
הרי לא הגיוני שאני יזמין חבילה ו3 שבועות היא תבלה במכולה בים ורק אז למעשה תשלח דרך דואר של מדינה לישראל.
בכל מקרה אני לפי הנוהל - ביום 44 פותח דיספיוט + קליים לכסף - מה שלא הגיע תוך 45 יום מבחינתי לא יגיע לעולם (גם אם כן יגיע בסוף) , בערך כמו מקומות שמתחייבים על פיצה תוך 30 דקות או בחינם...
ומי שחושש שהסיני יפסיק לשלוח לארץ , רק שתביני שישראל נחשבת אחת המדינות שמייבאת הכי הרבה מסין (ביחס לגודל אוכלוסיה)
וזה כיוון שאנחנו לא מרוויחים הרבה (לאומת ארצות הברית ואירופה) וגם הכל פה יקר מאוד ועדיין אנחנו נחשבים מערבים ולכן רוצים את כל הלוקסוס של המערב וזה אפשרי רק באיכות ומחיר של סין.

נכתב במקור על ידי
hatul
זה לא הסיני זה דאר פיג'י, אני הייתי מזמין קבוע מהסיני והיום אני עושה הזמנה מהסיני רק אם אין ברירה.
זמן אספקה הזוי של כחודשיים.
הזמנתי מהשועל ב 8/1/14 דואר הונג קונג וקיבלתי בפחות מחודש, חבילות שהוזמנו חודש לפני מהסיני דרך פיגי עדיין לא נחתו.
מציע לך לפתוח מפה ולראות איפה זה פיג'י - מדובר בקבוצת איים די בודדים אלפי קילומטרים מהונג קונג , עד שהחבילה מגיע עליהם זה כמה שבועות ולכן אין מה לבוא אליהם בטענות.
*עריכה*
בדקתי וגם אין כמובן טיסות ישירות מפיג'י לישראל , רובן עוצרות בקוריאה , אוסטרליה , הונג קונג ותאילנד............
ולהמחשה -
נערך לאחרונה על ידי T_A; 05-02-2014 בשעה 19:08:50.
תומר
TBS Discovery Naza
Multiplex Fun Cub
VMar RV-4
Axial SCX10 Jeep Rubicon
Baja 5B SS
Hitec Aurora 9 + Dragonlink UHF
Once upon a time: TREX-50O ESP , TREX-600PRO EFL, Ritewing Zephyr 2 FPV , AXN, Eflite T-34 Mentor , FMS P-51D Mustang, T-33 Mini EDF