תומר היקר,
אם שחר ירד לרמה כזו לדבר אל אנשים (למרות שיש בפורום חופש דיבור חופשי לכולם), והחליט שהוא נעלה יותר מכולנו ומחליט לכמת את האינטליגנציה של כולנו לנמוכה, אז אני מאמין שזכותי המלאה להגיב לו (שוב - חופש הביטוי תקף גם פה), ובמיוחד כשהוא מצטט אותי ואומר שאני מדבר על רמאות של המכס (ואגב, ההודעה שלי מצוטטת בהודעה שלו, ככה שאין לך שום סיבה לומר שערכתי אותה).
אני מציע לשניכם שוב לקרוא את ההודעה שלי - אם יש שם אפילו שמץ או זכר לרמאות, הצהרת מחיר כוזבת או משהו בסגנון - אני אוריד בפניכם את הכובע, אבל אם אין - כדאי שתעשו שניכם חושבים ותתחילו להירגע.
אני לא מכיר אותך או את שחר, אבל אם יש לך בעיה - תתחיל להרגיע את הדיבור שלך חוצפן(!), אתה לא מכיר אותי ואני לא מכיר אותך - אז רד מהעץ ומהליקוקים לשחר הזה ותירגע.
ואגב, אני לא עושה תחרות תרומות עם אף אחד, זו לא המטרה שלי. אני לא מאמין שאני יורד לרמה של ילד בן 13 שחושב שהוא באיזה פורום אלוהים יודע מה.
את הדעה שלך אתה יכול לשמור בעצמך ולומר למנהלים בפרטי, ושים לב שגם המנהלים שותפים בדיון הזה - ככה שלמעשה אין שום סיבה שיורידו אותו. בנוסף - מה שחסר לך זה קצת כבוד עצמי ודעה, ולא שהמכס יתחילו לחפש סוללות.. התחלנו להיות גם מתנשאים אני רואה ולחפש ריבים עם אנשים שאתה לא מכיר...
חברים יקרים, אני מצטער על התגובה הנזעמת ושאני יורד לרמה כזו - אבל יש דברים שאי אפשר לעבור עליהם בשתיקה.