נכתב במקור על ידי
Alonjp
עדכון,
תזכורת קצרה,
ביום חמישי שעבר (20/02 בשעה 9:00) הזמנתי שתי סוללות ליפו מהמחסן באירופה, שילוח עם חברת Bpost.
מאחר וראיתי שהמשלוח לא זז מהמחסן, והסטטוס עדיין עומד על "in printing queue", פניתי אליהם בצ'ט ביום רביעי (26/02 בערב) וביקשתי לברר מדוע החבילה עדיין לא נשלחה.
שרות הלקוחות מסר לי שזה עקב עומסים במחסן וכי הוא שולח תזכור למחסן לשלוח את החבילה שלי.
יום למחרת הסטטוס התעדכן ל "printed".
עברו עוד כמעט יומיים והחבילה עדיין לא שינתה סטטוס ונשארה על PRINTED.
אתמול בערב פניתי שוב לשרות לקוחות בצ'ט ושאלתי מדוע החבילה לא נשלחת.
הייתי קצת יותר אסרטיבי מפעם קודמת ואמרתי שאני לא מבין למה חבילה כל כך פשוטה, של שתי סוללות אשר נמצאות במלאי, תקועה במחסן כבר כמעט 8 ימים.
כמו כן, ציינתי שאני מאוכזב כד כה משרות השילוח שלהם וכי אני ממתין עם שאר ההזמנות שלי עד שיתברר למה השרות כל כך איטי.
הבחור על הקו התנצל ומסר כי הוא שולח מייל דחוף למחסן שיזרזו את המשלוח שלי, ואף ציין שאני יכול להיות בטוח שהמחסן לא יכול להתעלם מהפניה שלו.
נפרדנו כידידים (סה"כ אין לי טענות לשרות הלקוחות, הם עונים מהר ובנימוס).
היום (28.02) קיבלתי מייל בשעה 03:22 לפנות בוקר אשר מודיע לי שהחבילה נשלחה (יכול להיות שהמחסן פתוח באמצע הלילה?!).
במייל מצורף מספר מעקב המורכב מ- 26 ספרות וללא אותיות כלל.
האם זה מספר מעקב אופייני? ואם כן אז לאיזו חברת שילוח (באתר Bpost הוא לא מכיר מספר שכזה)?
כמו כן, נראית לי מוזרה העובדה שהסטטוס באתר HK עודן ל- SHIPPED בשעה 09:22 כאשר אני בדקתי את הסטטוס בשעה 06:30 בבוקר (28.02).
מה אתם אומרים?