שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 113

נושא: הגזמתם בטרוף חבורת FPV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    2
    הודה 155 פעמים ב 138 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: הגזמתם בטרוף חבורת FPV

בכל שבוע טיסנים במשקל של 10-20 ק"ג עוברים במרחק של 4-5 מטר בסמוך לקבוצות של עשרות אנשים
    הם עוברים בסמוך לבני האדם לפחות פעמיים בשלב הכי קריטי של הטיסה , נחיתה והמראה
    המצטיינים עוברים בסמוך לקהל הרב גם בטיסה לעיתים במהירות מטורפת ולעיתים מעבר למגבול כלי הטיס כפי שרתא מכירים במצב הזדקרות
    נכון יהיה אם רתא יטפלו במגוון העיות הבטיחותיות הרבות החל מצעצועים מעופפים עובר במפלצות בנזין שלא מביישים אופנוע ספורט מודרני וכלה בטיסני סילון.
    כמובן תחום בו היו הרוגים ופצועים יש לאסור באופן מיידי עד להסדרה חקיקתית מתאימה כי תחום בו לגוף מנהלי יש סמכות באופן טבעי יש גם אחראיות , כך שיש לטפל בסיכון הן בהפקת מסקנות על בסיס ארועי עבר הן תוך מבט צופה פני עתיד.

2. המשתמשים הבאים אמרו תודה לigalr על הודעתו:

AvivT (06-04-2014)

תודה!
    0
    הודה 37 פעמים ב 28 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אני רוצה להימנע מלהיכנס לדיון החם ממילא בנוגע לחוסר אחריות ב-FPV (למרות שאני תומך עם רוב מה שנאמר). בגדול אני שותף לדעתו של ידידי איציק ודבר אחד מאוד כאב לי בשרשור הזה - וזה הרמיזות לאלימות (כנגד הכלים, לא האנשים חס וחלילה).
    גם אותי מעצבנת ההתנהגות הבריונית של אנשים בשטח לפעמים (הן על הקרקע והן עם כליהם באויר), אך עם זאת לדעתי זו לא הדרך להתנסח בפורום ציבורי, לא ברצינות, לא בהומור ולא בשום דרך אחרת.
    אני אישית מאמין שאם מישהו עובר על כללי הבטיחות יש לגשת אליו בסבר פנים יפות ולהסביר לו את ההפרעה שהוא יוצר ואת הסכנה שבדבר. עוד לא ראיתי אדם שסירב לפחות להקשיב למי שניגש אליו בחיוך ובידידות.
    "רוגטקות", "טוריות", "מכות רצח" (ציטוטים נבחרים מהשרשור) רק ילבו את האש וייצרו יותר בעיות לכולנו - אתם לא חושבים?

בועז - אם ידוע לך מי האיש שיצר את הבעיה אני מציע לפתור את הבעיה מולו ואם הוא לא נענה לפרסם את המקרה על פרטיו המלאים כאן כדי שננסה כולנו יחדיו להניא אותו מליצור נזק לכולנו.
    ליאור זהבי
    www.youtube.com/i3dm

4. המשתמשים הבאים אמרו תודה לליאור זהבי על הודעתו:

ZvikaF (07-04-2014)

תודה!
    232
    הודה 91 פעמים ב 71 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי ליאור זהבי צפיה בהודעה
    אני אישית מאמין שאם מישהו עובר על כללי הבטיחות יש לגשת אליו בסבר פנים יפות ולהסביר לו את ההפרעה שהוא יוצר ואת הסכנה שבדבר.
    ליאור,
    באופן עקרוני, לגמרי מסכים איתך... גם אני לא אכנס לנושא שמירה על כללי בטיחות (וגם לא לחוסר אחריות והיעדר שכל ישר)...
    הבעיה עם חלק מאנשי FPV מתחילה בזה שהם מטיסים הרבה מחוץ לטווח הראיה (וכמובן שעל Spotter אין מה לדבר), כך שלפעמים הדרך היחידה לתקשר איתם היא להציג שלט מול המצלמה, או להוריד את הכלי כך שאפשר יהיה לשוחח איתם בידידות, פנים מול פנים, כשיבואו לאסוף את הכלי...

פבלו

נושאים דומים

1. חבורת black sheep fpv מטורף...
    על ידי נדב השובב בפורום פורום FPV וצילום אווירי
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 16-01-2012, 07:46:40
  2. חגורת בטיחות זה דבר מאד חשוב !!
    על ידי guy1a בפורום לא להבים ולא כנפיים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 12-05-2011, 19:16:37
  3. תחגרו חגורת בטיחות!
    על ידי tomer_inbar בפורום לא להבים ולא כנפיים