אם אתה מלמד אותו לעשות דברים מסוכנים, עדיף שתגיד לו שיש סכנה של קצר / דליקה / פיצוץ של הסוללה ולא תרגיע אותו בכך שזה פשוט
Sent from my SM-N900
אם אתה מלמד אותו לעשות דברים מסוכנים, עדיף שתגיד לו שיש סכנה של קצר / דליקה / פיצוץ של הסוללה ולא תרגיע אותו בכך שזה פשוט
Sent from my SM-N900
=============================
FUTABA 9CAP
Bixler 1, Apprentice, Super frontier - OS, Xeno - Flying wing, Canary - Glider, Yak55 - 3D, Yak54 carbon z - 3D, Butterfly - Kappa, Mini F22 - 50mm EFD, Corsair - parkzone, Habu EDF - Parkzone, Mugi, Walkera QR X 400, BlackHorse Models - Blade, ZMR250 FPV
לא הייתי מציע את זה לגולש שלא היה נראה לי שיוכל להתמודד עם זה. אבל בגלל שזאת הדרך לתקן את הבעיה, ומנסיון שלי אחרי שעשיתי את זה בערך 7 פעמים (בעיקר בסוללות טיסנים) זה לא הליך מסובך או מסוכן אם יודעים מה עושים.
סוללות ליפו לא מתפצצות כל כך בקלות. אסור להיות אדישים, אבל גם לא היסטריים.
ולהטעין את הסוללה ללא באלנס דווקא זה מה שיגרום לבעיות עם הסוללה, ובמקום לפתור את הבעיה אתם עוקפים אותה.
מתן.
שלושה טיסנים, קוואד, Tekno eb48.2, Schumacher k1 aero, Team associated b4.2, Venom creeper.
נכון...
וגם לפוצץ סוללה בטעינת יתר זה גם קשה. צריך להגיע למתחים של 5V לתא לפני שהסוללה מראה סימנים כלשהם
ולכן גם טעינה בלי בלאנס (כל עוד מספר התאים מוגדר נכון) לא ממש יכולה לגרום נזק.
אבל לרוב המטענים קשה לזהות הגדרה לא נכונה של תאים שלא מחברים להם את הבלאנס ולכן אם בטעות מגדירים 3 תאים במקום 2 תאים (בלי בלאנס), כל תא יכול לעבור את ה 5V...