רן, מעריך את דעתך, אינני בקדחת שיפורים, אחרת כבר הייתי מזמין מנוע חדש, בקר מהירות, שלט MT4 יקר בולמים מבריקים, שלדה וסט ללא מגש והקשקושים ממשיכים עוד ועוד.
בינתיים כל מה שבוצע היה החלפת שמן בדיפים.
אני מחליף רק מה שאני חייב, מתוך הנחה שיש סיכוי סביר שבקרוב ארצה להשתדרג לרכב אף יותר עמיד \ רציני.
הסרבו המקורי חלש וכבר בנסיעה הראשונה, הרגשתי שהוא לא מספק את הסחורה, זה הדבר הראשון שיוחלף כשיגיע.
לגבי האנטנה, אתה צודק, המקורית נתלשה, קניתי חדשה והיא מתחברת בקלות למקלט המקורי.
הצירייה אינה שבורה, רק הפין שמחזיק את שני החלקים, קניתי צריות חדשות מתוך הנחה שהן יהיו יותר עבות וחזקות כמו שכתוב בקישור מההודעה הקודמת. בבית גיליתי שהן יותר דקות ממה שהגיע במקור, והשאלה הייתה מה הקטע ?!
לגבי השקעה בצרכים עתידיים - יש מטען איכותי, וזוג סוללות חדשות ומצויינות שמספיקות לי למלא זמן, הבקר מספיק טוב לי בינתיים וגם המנוע (סרוו כמו שלך בדרך 1283)
שואל על שדרוג הקפיצים והבולמים כי אני מכוון לקפיצות גבוהות ונראה שהמתלים לא מכוונים כרגע למטרה הזו, וגם אני מעוניין להבין מה תורמים הרכיבים ושינויים לתפקוד הרכב בפועל.
אני לא ממש מוצא צורך בשדרוגים אחרים כרגע אולי אכין תומך למגדלי הבולמים (שוק טאוור) או אשתמש בשני מגדלים צמודים לחיזוק, המטרה היא לחזק את הרכב לקפיצות קצת יותר גדולות.