היות ואין לי "עובדות" חותכות כמו לך, אין לי רצון להתווכח עם העובדות שלך, ומרפרוף בת'רד (שקצת עייף אותי למען האמת) ראיתי שגם שם יש דעות לכאן ולכאן, אספר לך אנקדוטה שממנה תבין (אני מקווה) לאן אני מנסה להוביל (אגלה לך בסוף כי אני לא רוצה להתיש אותנו בויכוחים).

לפני כעשור חברה ישראלית ידועה נגשה למכרז השבחות של מטוס אמריקאי (נאמר F5)
החברה הזו צלחה השבחה של "אחיו" של המטוס בדרום אמריקה והציע חבילת השבחה נאה לכלי. אכן החבילה כללה גלס קוקפיט מלא עם מחשבים לכל פונקציה כטוב הארץ במחיר מציאה.
מולה נגשה חברה ישראלית אחרת , פעם פאר התעשיה אך באותן שנים חבוטה במעט, אך מהנדסיה עשו מעשה מופלא , הם קראו והבינו את "הMANUAL" שלצורך העניין נקרא הRFQ למערכת.
הם הגישו הצעה "בסיסית" שכללה מסך זכוכית אחד ללא עשן וצילצולים כמעט באותו המחיר....

והפלא ופלא החברה השניה עם ההצעה ה"עלובה" (כך נקראה ע"י טובי עובדי חברה א') זכתה.

מוסר השכל? RTFM צריך לעשות מה שמבקשים ממך סה טו.

האויב המושבע של טוב זה הטוב יותר.
הנכדים שלי יטיסו חשמלי עם מנוע של TURNIGY דור 4 , הם לא יהיו מעוניינים במנועים שלי שנחבטים במסלול מדי פעם בפעם.
הנ"ל תקף גם כמעט לכל מי שקורא את הת'רד הנוכחי.

אני, ואף אחד לא צריך מנוע זהב, אני וכל אחד רוצה מנוע שלאחר הרצה יעבוד טוב וישרת אותי פרק זמן סביר עבור מנוע שכזה. אפילו בעליה של הלקסוס לעיל מחליף אותה פעם בכמה שנים.

בקיצור, (פה אני מגיע לפואנטה שלי) אני בטוח שהשיטה שלך מעולה, אולי אם נעשה מרוץ השוואות היא תהיה כנראה גם הכי טובה, אבל , אין לך שום סיבה שבעולם להתנהג ולצאת בהצהרות כפי שיצאת, אתה יכול לבוא ולטעון ששיטתך נותנת תוצאות כאלו ואחרות, שאולי , לפי הסטטיסטיקה שלך הן טובות מאוד, אבל בין זה ולהשמיץ או לערער עד היסוד את מהימנות המדריך למשתמש הדרך עוד רבה ואף אחד לא שם אותך לסמכות בעניין זה (לפחות למיטב הבנתי).

ולסטטיסטיקה נגדית אספר לך על מנוע OS 25 שיש לי משנת 1989 הרצתי אותו אז בצורה "פרטיזנית" לחלוטין : 1 ליטר דלק (של טיסן חיפה שומו שמיים) במנוע במוד 4 פעימות וזהו.
אחרי זה הטסתי אותו המון במשך שנתיים , גם הכנסתי אותו באנך מגובה 30 מטר בפול מצערת לתוך המסלול בעין שמר - הציר התעקם באמצע ההברגה , והחלפתי לו קרבורטור. והוא חזר לטוס והניע בפליפ (לא היה לי כסף לסטרטר אז...) אחרי זה הוא אכל חצץ מאחורי הקריון בביאליק, אחרי זה זנחתי אותו בארגז ללא שימון או ניקוי מיוחד ל18 שנה... לפני כשלושה חודשים הוצאתי אותו ניקיתי קצת את שאריות השמן (אני עצלן...) והפלא ופלא לא רק שהוא הניע בנגיעה הוא גם עבד כמו שעון. מה זה אומר? האם ההרצה שלי היא הפתרון הנכון? מי יודע, וודאי שלא אני.
ארזתי אותו להראות לנכדים