ציטוט נכתב במקור על ידי Alonjp צפיה בהודעה
לדעתי רק חשמלי, ביצועים טובים יותר, פשטות תפעולית, הרבה פחות לוגיסטיקה, תחזוקה פשוטה וזולה מאוד ואפשר להסיע איפה שרוצים ולא להפריע לאף אחד (ניטרו זה רעש, המון רעש).
לגבי רכב, אם אתה יכול למתוח את התקציב עד 2500₪ אז יש כבר על מה לדבר.
העיסקה הטובה ביותר כיום היא ייבוא רכב מסוג Thunder tiger MT4 G3 מגרמניה ב-2100₪ (רכב שעולה בארץ 3200₪ ומעלה).
כמובן שתצטרך להזמין סוללה ומטען גם מחו״ל (המחירים בארץ גבוהים מידי), עלות נוספת של בערך 400-500₪.
סה״כ אתה מביא את אחד הרכבים הטובים בקטגוריה עם כל הציוד הנלווה ב-2500₪, מומלץ!
ציטוט נכתב במקור על ידי orelyan7 צפיה בהודעה
שלום moshicoal
לגבי חשמלי או דלק זה שיקול שלך, למה שאתה יותר מתחבר. חשמלי דורש פחות טיפולים ותחזוקה
לגבי התקציב, אני יכול להגיד לך מנסיון שלי(מהרכב הראשון שלי) שעדיף לך לחסוך, להגדיל את התקציב ולקנות משהו טוב שתהנה ממנו באמת ולא תתקן אותו יותר מאשר שתסיע אותו.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
ציטוט נכתב במקור על ידי רן ענבר צפיה בהודעה
שלום וברוך הבא לאתר ולפורום
שלום חבר [איך קוראים לך?]
לפני שאכנס לתשובה אני צריך ליידע אותך שבפורום הזה אנחנו לא דנים,מזכירים או נותנים קישורים לחנויות יבונים או אתרים בארץ
אם נרצה לדון במוצר נעשה זאת ע"י מתן קישור לאותו מוצר מחו"ל
אם בכל זאת אתה צריך משהו מחנות בארץ, בהודעה פרטית אליי או לכל גולש אחר.

לתשובה:
יש לך ניסיון קודם בתחביב הזה?
אם כן מה הוא?
יש לך ניסיון בקניה מחו"ל?
כעיקרון, לגולשים מתחילים פחות מומלץ לקנות מוצר בחו"ל
נכון, הקניה בארץ יותר יקרה אבל יש לך כתובת זמינה לעזרה , לתיקון תקלות ולכל שאלה [בנוסף לפורום]
בכל מקרה של קנית רכב מחו"ל מומלץ לוודא שיש לרכב חלקי זמינים חילוף בארץ

לגבי חשמל/ניטרו
כל אחד מתחבר לרעש/שקט ניקיון או לכלוך על פי ראות עיניו אבל כדאי לדעת כי לכל סוג מנוע משמעויות שונות
חשמל= הוצאה ראשונית גבוה יחסית עקב הצורך להוסיף לקניה גם מטען וסוללות אך לאחר מכן ההוצאות השוטפות יחסית נמוכות ובעיקר, יש הרבה פחות תחזוקה ותיפעול והרבה יותר נסיעה.
ניטרו= הוצאה ראשונית בינונית אך יש להוסיף לקניה גם שלל אביזרים שלא תמיד כלולים וכן לאחר מכן ההוצאות השוטפות הן בינוניות וכוללות שלל אביזרים מתכלים כגון דלק,פלאגים,פילטרים,שמן פילטרים וכדומה.
זה עיניין של העדפה.
אם אין לך ניסיון הייתי ממליץ על חשמל

דבר אחרון:
תקציב...
ב 1500 ש"ח אין שום רכב רציני שאני יכול להמליץ עליו
לדעתי, רכב בעלות יהיה איטי ובעל ביצועים נמוכים כזו ימאס עליך תוך זמן קצר ולא תצא להסיע אותו...

כדאי לך לחסוך ולהיכנס לתחביב במדרגה גבוהה יותר שתלהיב אותך הרבה יותר.

רן ענבר
ציטוט נכתב במקור על ידי רן ענבר צפיה בהודעה
מצטרף להמלצה של אלון...אבל...
צריך להדגיש שקניית רכב מחו"ל זו לא משימה שמתאימה לכל אחד
אם זה הרכב הראשון שלך הייתי משלם עוד קצת וקונה את הרכב בארץ. [סוללות ומטען רק מחו"ל]

רן ענבר
תודה לכם על העזרה
ואין לי אפשרות לעלות את התקציב אני מחפש רכב חמוד לא יותר מזה
ואין לי בעיה להזמין מחול השאלה אם יותר עדיף כי אין אחריות ואם אני יקבל אותו פגום נדפקתי
לדוד שלי יש כמה מכוניות רציניות על דלק שכול אחת עולה לפחות 5000 שקל יש לה 11 כוח סוס
ואם אני יקנה על דלק הוא יכןל לעזור ליו וללמד אותי לטפל בה
אבל אני עדיף כמה שפחות להתעסק
אני לא צריך רכב שמגיע ל 100 קמש אבל אני צריך רכב שיוכל לנסוע טוב בשטח ובאבנים