כנראה שאנחנו מכירים..
אז מה שאתה מחפש זה:
טיסן עם גלגלים שנוח להמראות ונחיתות, ARF, לא קומפוזיט שייתן עבודה (עם מנוע ניטרו) לפחות כמו הסנדאונר או אפילו יותר..
התשובה: אין דבר כזה..(עד כמה שידוע לי..).
אם אנחנו ממסגרים את הדרישות לטיסן "פיילון" ARF בלזה, נוח עם גלגלים ועם מנוע ניטרו אז אין דומה לסנדאונר (שגם אותו צריך לשדרג ולחזק),
בגדול, שאתה רוצה להגיע ולעבור את ה-200קמ"ש, שום טיסן "פשוט" כזה לא בנוי למהירות וללחצים האלו, לא סתם קנית סנדאונר ולא טיסן אחר..כי אין בשוק כזה..
מה יש: Q500 - טיסני פיילון בתצורת גוף קופסה כדוגמת ה-"ויפר 500" של גרייט פלינס, יש לו כנף מחוזקת עם פיברגלאס וליבת קלקר חזקה מאוד,
אותו אפשר לקחת ל-200קמ"ש ויותר (מניסיון), אבל גם לו יש מינוסים.. והוא לא מושלם כמו שאתה רוצה..
אפשרות נוספת לקחת טיסן שבנוי במקור ל-150-170קמ"ש ולשדרג אותו (ז"א לשלם מחיר מסוים) לשים לו את אחד המנועים המדוברים ולמשוך אותו ל-200 בידיעה שזה מעבר למה שהוא בנוי במקור.
יש מוסטנגים שאפשר לעשות את זה, לי היה קוגר שגם הוא הגיע למהירויות האלו (אבל קיט נגריה)..
שוב, עד גכה שידוע לי - אין שום טיסן (במסגרת שלך) שייתן לך כמו או יותר מהסנדאונר (הויפר 500 נתן אותה מהירות בדיוק עם ההיפר 55 - 225קמ"ש).
אגב, הקלי בטח לא בנוי להגיע ל-200 ויותר, ויתכן מאוד שתצטרך חיזוקים אם תשים לו מנוע כזה..