קודם כול הגישה שלי בטיסנים שלי זה "המקסימום האפשרי" ולא אם צריך וכמה "רק" צריך..
אני מדגיש, אתה לא צריך יותר אבל מערכת חזקה יותר נותנת יותר (אציין מינסיון העבר..אני שילמתי לא מעט "מחירים" על גרגרנות אבל מצד שני גם נהניתי יותר מהאתגר)..
עכשיו לגבי המערכות בלינקים, לאופרד וארסילנדר זה אותו יצרן ובסך הכול מנועים מעולים, מבחינת המניפות, יש הבדל משמעותי בין מניפה 5 להבים ל-9 להבים (לא רק בדחף הסטטי),
אני מאמין שתקבל עם ההרכב החדש (מלבד הדחף הסטטי) גם סאונד חלומי ויותר כוח בטיפוס (דחף דינמי), לגבי מהירות סופית לא מאמין שיהיה ממש הבדל משמעותי,
תיקח בחשבון שיתכן ועדיף שתשים סוללות עם קיבולת גדולה יותר (אבל אין לך בעיה עם זה כי תוכל להמיר את המשקולת של ה-150גרם באף באנרגיה בקיבולת הסוללה),
הסיבה היא כמובן עלייה בצריכה בזרם ובעיקר שמניפת מרובת להבים "זללנית" יותר באנרגיה משום שנוצרות יותר מערבולות באזור הרוטור ולכן יש יותר גרר ופחות מהירות זרימה - זו גם הסיבה למה המהירות הסופית לא תשתנה משמעותית.
אז לסיכום, יש לך 150 גרם באף שהם מבוזבזים ואפילו גורם שלילי (תוספת משקל כללי) שאתם חייב אותו לשם מרכז כובד נכון,
מכן אני מציע שכן תמיר אותם ביחידת הנעה משופרת ויחידות (A) אנרגיה בסוללה ותצא מרוויח מכול כיוון,
כי תקבל יותר בביצועים ובעצם לא "תשלם" יותר "מחיר" כי המשקל (+-) ישמר (גם אם יעלה בקצת זה לא נורא), אז בהצלחה ואשתדל גם לקפוץ לראות את היצירה מתישהו..![]()