ציטוט נכתב במקור על ידי Guycho צפיה בהודעה
שלום לכולם.

שמי גיא ואני כבר הרבה זמן בתחום השלט רחוק. רחפנים, מכוניות מכל הסוגים, רחפות ואפילו עבר אצלי מסוק צעצוע.
ביום שבת האחרון חבר ואני התנסנו בהטסץ טיסנים בפעם הראשונה. היו לי כמה במחסן, כולם במצב רע מאוד כך שלא היה לי אכפת שיתפסו. מאוד נהנינו (:

למרות שאת הפיזיקה אני מבין ברמה טובה לדעתי לא הסתדרתי לגמרי על הכל.
אס חשבתי להיעזר במיקסים בשלט כדי להקל על הטסת בהתחלה.
הכוונה היא "להסב" טיסן 4 ערוצים לשניים. שיהיה מיקס אחד בין האלרון והראדר. ומיקס שני בין הטרוטל ואלוון. האם דבר כזה אפשרי והגיוני?

תודה.

Sent from my A0001 using Tapatalk

מדבריך נובע שכלל אינך מכיר את הפיזיקה של הטסת טיסן, לו היית מכיר ברמת התיאוריה לא היית כלל מעלה את השאלות האלה אלא שואל שאלות אחרות.
רחפנים מכוניות ומסוקים לא מכינים אף אחד להטסת טיסן, להיפך לעיתים נרכשים הרגלים שיש להיפטר מהם לצורך הטסת טיסנים. אגב, הפוך זה כן עובד, מי שיודע להטיס טיסנים יהיה לו יותר קל עם מסוקים למשל... (וזה מנסיון של מאות תלמידים שעברו אצלי)
אחד הדברים הכי חשובים לצורך לימוד הטסה, זה טיסן איכותי, לא אחד כזה שאתה נלחם בטעויות שלו, אלא טיסן שמצד אחד סלחן, ומצד שני חד ומדויק
כל ערוץ שתבטל לטובת מיקס מיותר כלשהו רק יפריע לך ללמוד ולהטיס. אין כל פסול במיקסים, להיפך, אבל צריך לדעת היטב מה עושים ולמה, ואיך להשתמש במיקס בצורה נכונה. לא קיים מיקס כלשהו שיטיס את הטיסן במקומך
בהצלחה רבה, וכשתזדקק לעזרה תקבל