שלום לכולם.
אני מעוניין להכנס לתחום הדריפטים
אני מגיע מעולם הטיסנאות וכמובן שזאת אהבתי הגדולה ביותר פשוט המשיכה הזאת לדריפט תמיד הייתה והחלטתי שאולי הגיע הזמן ולעשות צעד!!!
אז ככה קראתי מלא ממאמרים פה וכל מינה עצות שניתנו לחברים שמעוניינים להכנס לתחביב
אבל את האמת קצת הלכתי לאיבוד!!! כל אחד ממליץ על שילדה כזאת או אחרת סטאפים שונים לחולטין!!
בהתחלה חשבתי שאפשר פשוט לקנות רכב RTR וזה הייה ממש פשוט והבנתי שאם זה מה שאני יעשה כנירא שזה לא יעבוד כמו שאני רוצה
אז אני יבהיר נקודה קטנה כמו בעולם הטיסנים אני אוהב ומשתדל לקנות את הטוב ביותר שיש לתקציב שלי והנקודה הזאת לא סתם פה אני רוצה רכב שיעשה DRIFT!!!!! ושהיה מסוגל לתת מענה באמת למשמעות המילה הזאת!!
אני ישאל קצת שאלות מפגרות וחסרת ידע אבל אני מעדיף לקבל את התשבות שלי ברורות ומסודרות!!
נתחיל
מה עדיף לקנות KIT שילדה KIT RTR KIT שילדה כולל גגשגים רצועות ובולמים
איזה גודל יותר ממולץ 1/10 1/12 /1/16 אני אישית אוהב כמה שיותר גדול
איזה שלטים טובים ומומלצים לא לעוף עכשיו להכי מטורפים שיש משהו שיספק את הסחורה לרכב 2 הראשונים לפחות משהו שיוכל להוביל לאורך זמן!!
איזה סטאפים מומלצים סיני לא סיני כאלה שמגעים עם הרכב למשל ראיתי HPI שמגעים RTF כאילו כולל הכול בלי שלט וסוללה
איזה הנעה עדיף לפי הידע שלי ברכבים פרטיים הנעה אחורית זה יותר טוב לדריפט אבל כמעט וכל מה שראתי היה 4X4 אז מה בעצם הטוב ביותר
לאיזה סטאפים נבנים הסוללות 2 3 4 תאים? איזה עדיף כי יש את עניין משקל ואת עניין הכוח
יש עוד אפשריות הנעה של ישירות על ידי גגשים שמתחברים למנוע וציר ההנעה או רק על ידי רצועות אם יש מה עדיך מבניהם!!
יש מלא שהמליצו ישר לשפר ולשנות דברים בשילדות שקונים מה המשמעות לזה למה לקנות כזה אם אפשר לקנות משהו אחר וטוב מהתחלה או שפשוט זה כבר עניין של נסיון?!
איזה צמיגים ממולץ לקנוות? פלסטיק גומי לא יודע?
בגדול אני הולך להטיס על משטחי בטון מוחלק ובטון מצופה אפוקסי זאת עבודתי הנאמנה מזה כבר 10 שנים ליצור משטחי בטון מוחלקץ וציפויי אפוקסי לחניות חניונים אנגרים אולמות ארועים וכו אבל זאת לא הנקודה כרגע!!
איזה חופות ניתן לשים אני אוהב יותר את הרכבים המודרניים וכל מה שראיתי כמעט היו סוג של רכבי שנות ה80 90
חופה מגיעה רק שקופה שחייב להשקיע לצבוע ולעצב אותה או שאפשר לקנות מוכנה?
אם קניתי למשל רכב ביחס גודל 1/10 כל חופה 1/10 תתאים לשילדה?
ידע באלקטרוניקה הלחמות או כל דבר כזה ואחר כמובן שכבר יש מתחום הטיסנים
בגדול מטען יש לי 250 וואט הוא מספיק לכל ככה שאפשר לחסוך ולדלג על שלב זה
התקציב נע על סביבות ה1200 1500 מעדיף כמה שיותר זול כי זה גונב לי את התקציב מפרויקטים גדולים בטיסנים!!
בתודה ואשמח מאוד לעזרה ותשובת ברורות
עמית!!!