אני לרוב לא פעיל בפורום הזה בנושא חוות דעת, אבל אני מניח שהמנוע הזה פחות פופולארי בארץ ולכן לא תמצא הרבה אנשים עם נסיון רב איתו.
אז ככה, נתחיל מהחסרונות:
1) בדומה לאח הקטן שלו (33), גם המנוע הזה נוטה להניע הפוך. זה "קטע" כזה של OS, זה כנראה נובע מנושא תזמון ההצתה (מעלות מ TOC), התופעה פוחתת ככל שהמנוע עובר יותר ליטרים אבל לא נעלמת. אפשר להפחית את התופעה עוד ע"י הפחתת דלק בזמן ההנעה (להניע "עני" יותר), ז"א לא לחכות עם צ'וק סגור עד שהמנוע "מברבל" אלא פליפ או שניים ואז לפתוח את הצ'וק, זה לרוב מניע בכיוון הנכון אבל צריך יד חזקה יותר.
2) אגזוז - לא בדיוק חסרון אבל שווה לציין שהאגזוז שמגיע עם המנוע (בהנחה ותקנה את החבילה הכוללת אגזוז) עושה שני דברים נפלא, הראשון להפחית רעש, השני להפחית סל"ד.
3) מחיר - יש להשוות את המנוע לאחרים ברמת המחיר שלו (מי אמר DA?). בקיצור המנוע מתומחר בחו"ל בצד היקר של הקשת.
יתרונות:
1) המנוע אמין. המנוע היה אצלי תקופה לא קצרה, מעולם לא הראה סימן של בעיה כלשהיא, לא קאטים ואפילו לא שיהוקים.
2) המנוע איכותי, רמת הגימור, (Craftsmanship) מעולה, מרגיש מסוג המנועים שיאריכו ימים.
3) המנוע חזק. עם אגזוז סיני נורמאלי (ופתוח) המנוע רועש יותר אבל בהחלט חזק, לא מבוסס על מדידה כלשהי אבל מרגיש שיש יותר פאנצ' מ DA60 או DLE61, אבל בכל מקרה לא ברמה באמת מורגשת.
4) מיוצר ביפן - לא יודע אם זה באמת יתרון אבל למי שעדיין לא נוח עם "Made in china", סדרת ה 60 עדיין מיוצרת ביפן ככל הידוע לי.
סתם נתונים:
1) ההצתה היא רגילה של RCEXL - לא טוב ולא רע, בד"כ עובדת לא רע.
2) קרבורטור וולברו מקורי - הסטנדרד בתחום.
דעתי האישית, אם יש איזו "מציאה" במחיר נמוך, יש מה לעשות עם המנוע, אבל אם לשלם את העלות המלאה (באיזור ה 600-700 דולר), הייתי קונה משהו אחר.