מניח שכבר קנית, אבל אם לא, אז עוד אופציה זה Hornet s, רחפן מודולרי שבחבילת הבסיס עולה 200$, ניתן להוסיף לו ערכת fpv בעלות של 50$ או מצלמה מיוצבת בגימבל 3 צירים אם אני לא טועה בתוספת של 150$ (ניתן לחבר או זה או זה, לאותו רחפן, מודולרי כמו שאמרתי).
מגיע עם gps וטייס אוטומטי, כלומר שיודע לחזור לבד במקרה שהולך לאיבוד; osd מובנה, חלפים די זולים, ביצועים מרשימים על הנייר... נראה שניסו לתת תחרות ברחפן מודולרי אחד הן למאוויק מצד אחד והן לפאנטום מצד שני, ובשליש עד חמישית מחיר ביחס לאחד מהם.. אני לא אומר שמגיע בדיוק לרמה של dji אבל הביצועים שלו נשמעים מרשימים (היצרן טוען שמסוגל לטוס 20-25 דקות על סוללה אחת, להגיע למהירות של עד 120 קמ"ש, ולהאיץ מ0 ל100 קמ"ש תוך 3.5 שניות...) והעלות מזערית ביחס לdji. לדעתי זו בדיוק האופציה שפותחת השרשור חיפשה... משהו יחסית זול אבל איכותי שמאפשר להתקדם הלאה די בקלות ובלי לבזבז כסף על צעצועים ושטויות לא נחוצות בדרך שבסוף מתבררים ככסף שהולך לפח. זה רחפן שממה שנשמע לי לא מאד יקר מחד, מאפשר כבר ברמת הבסיס הרבה בטחון ואופציות גם למטיס מתחיל וגם למטיס וותיק, ונותן אופציות להתפתח בהמשך או לכיוון של הטסת fpv מהירה או לכיוון של רחפן צילום מקצועי, או גם וגם, כאמור ברחפן אחד מודולרי במקום שנח רחפנים שונים של dji שעולים פי כמה