אף אחד לא בורח לשום מקום אני כמו בכל דבר דוגל גם באמירה של הזול עולה ביוקר, אבל ויש פה אבל גדול, יש להתחשב בנסיבות. אנשים שנכנסים לתחום או רוצים לנסות לא תמיד יש להם תאלפי שקלים להשקיע ולנסות, והם לא באמת צריכים תמיד.
כמו בכל תחום יש שלבים, מתחילים מתקדמים וכו, להמליץ לבן אדם שרק נכנס לתחום לשלם אלפי שקלים שהוא בכלל לא יודע אם זה יתאים לא, לדעתי בשלב הזה זה לא נכון.

וכמובן שיש פה גבול מאוד דק, שכן אם הוא יקנה רכב "לא איכותי" ויסבול מתקלות בכל הסעה הוא יאבד מהכיף שבתחום מהר מאוד ויתייאש, צריך פשוט לשקלל את כלל המשתנים ולהמליץ.

ונכון למה שהוא ציין אני באמת חושב שרכב כניסה כלשהו של חברה מוכרת, שיש לו זמינות חלקים, אופציה לשדרג בעתיד וכו יתאים לו.

אם זמינות של חלקים ותמיכה או שוק אפטאמארקט אז טראקסס פה מנצחים בגדול, ביחס נגיד לthunder tiger, ושלא טעה אני חושב שהם אחלה התחלה. אני אישית הייתי הולך למשהו עם פלטפורמה יותר מוכרת.

בכל אופן זה דיון ארוך שברובו מבוסס על דעות וניסיון (מה שיש לך ממנו הרבה קראתי ).

מבחינת לקנות בארץ או לא זה גם דיון אחר אבל כמתחיל אין כמו תמיכה של חנות או חברי קהילה, כולנו פה בשביל לעזור.

אם ציינת מאנסטר 1/10 אז הייתי שוקל טראקסס Stampede, או את דגמי ARRMA למיניהם (אוטקאסט, גרניט ביג רוק וכו).

בארץ לצערנו המבחר מצומצם וזה בעיקר מלאי של חנויות, על כל מקרה, לפותח התרד, ממליץ לך להיסגר על כמה דגמים, לבדוק זמינות ואז לעשות תשיקולים בהתאם.

אנחנו כמובן כאן לעזור.