שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 50

נושא: עוד שלב בגסיסת הענף...

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    43
    הודה 28 פעמים ב 16 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: עוד שלב בגסיסת הענף...

ככה זה כשבאים עשרות אנשים, לא טורחים לברר מהן ההגבלות שקבע קיבוץ געש (לא יותר מחמישה שישה מטיסים), הופכים את השמיים לג'ונגל ומטיסים מעל הראש של מעט המטיסים הקבועים, ועכשיו אין לכולם שטח. בראבו

תודה!
    94
    הודה 61 פעמים ב 51 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי dbrosh צפיה בהודעה
    ככה זה כשבאים עשרות אנשים, לא טורחים לברר מהן ההגבלות שקבע קיבוץ געש (לא יותר מחמישה שישה מטיסים), הופכים את השמיים לג'ונגל ומטיסים מעל הראש של מעט המטיסים הקבועים, ועכשיו אין לכולם שטח. בראבו
    אתה מדבר על חוקים של רתא?? מי בכלל קובע כמה מטיסים יכולים להיות בשטח מסויים ? אני מסכים עם העניין של הפסולת ונזקים מצטברים אחרים..אבל רק עכשיו נזכרו?
    לא עוברים בחורף כלי שטח ויוצרים תעלות בלתי עבירות בדרכי הגישה ?? זו סתם דוגמה , יש מלא מאפיינים ומזיקים , אני לא חושב שיש לנו חלק קריטי....

תודה!
    43
    הודה 28 פעמים ב 16 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי Asaf197seven צפיה בהודעה
    אתה מדבר על חוקים של רתא?? מי בכלל קובע כמה מטיסים יכולים להיות בשטח מסויים ? אני מסכים עם העניין של הפסולת ונזקים מצטברים אחרים..אבל רק עכשיו נזכרו?
    לא עוברים בחורף כלי שטח ויוצרים תעלות בלתי עבירות בדרכי הגישה ?? זו סתם דוגמה , יש מלא מאפיינים ומזיקים , אני לא חושב שיש לנו חלק קריטי....
    לא חוקים של רת"א. חוקים של יורי, מנהל השטח מטעם קיבוץ געש שאישר לנו - מפוני השטח הישן מגעש - את השטח מלכתחילה, אחרי סיור שעשינו איתו בכל הסביבה עוד לפני שנים, בתנאי מפורש שמספר המטיסים יהיה מצומצם מאוד ולא מטיסים דלק שפוגע בדשא. בתחילה עוד התווכחנו עם מטיסים, הסברנו, עד הכניסה ההמונית של הג'איינטים בחודשים האחרים. אל תעשו הנחות לעצמכם - רק הכניסה ההמונית היא שהביאה לנעילת השטח.

תודה!
    94
    הודה 61 פעמים ב 51 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי dbrosh צפיה בהודעה
    לא חוקים של רת"א. חוקים של יורי, מנהל השטח מטעם קיבוץ געש שאישר לנו - מפוני השטח הישן מגעש - את השטח מלכתחילה, אחרי סיור שעשינו איתו בכל הסביבה עוד לפני שנים, בתנאי מפורש שמספר המטיסים יהיה מצומצם מאוד ולא מטיסים דלק שפוגע בדשא. בתחילה עוד התווכחנו עם מטיסים, הסברנו, עד הכניסה ההמונית של הג'איינטים בחודשים האחרים. אל תעשו הנחות לעצמכם - רק הכניסה ההמונית היא שהביאה לנעילת השטח.
    כניסה המונית של כמה שנים טובות , חשמלי בלבד זה בארסוף, באיזור שנים היו מטיסים ניטרו , אני מאמין שיש סיבה אחרת , כי עניין הדשא זה חרטא , הטינופת או נזקים אחרים , לדעתי בלבד , זה העניין..

נושאים דומים

1. סכנה לחיסול הענף, אולי נעבור לאיסוף בולים
    על ידי IttaiP בפורום פורום דאונים וטיסנים חשמליים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 10-06-2016, 15:38:07

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •