ציטוט נכתב במקור על ידי TAOTAO צפיה בהודעה
שי,

מגנטים שמחזיקים תחופה ברכבי כביש זה חובה, אני אחד שאוהב להיצמד "למקור" הקליפסים תמיד הפריעו לי במראה, מאז המגנטים אני משתמש רק בהם, עובד מצויין במיוחד ברכבי כביש, בשטח די ברור שזה לא מחזיק הרבה, מה שכן זה דורש בחלק מהרכבים התאמה, שכן המגנטים מעלים את הסף, ולכן הורדה של הפוסטים עד למטה, לפעמים חיתוך שלהם וכו, אבל שוב לא משהו מסובך אם בכלל תידרש לזה.

לגבי שלט לא יודע מאיזה סיבה בחרת בשלט עם 6 ערוצים, אולי אתה מתכנן רחפנים או איזה זחלן מוגזם , בכל מקרה אני חושב ש3-4 ערוצים יספיקו, בחירה לא רעה היא הדגם FlySky GT-3C , עלות לא קטנה בשלטים היא גם המקלטים שלהם, ואתה יכול לראות את ההבדל במחיר, אם אין לך צורך חושב שזה בחירה לא רעה.
הסיבה שהלכתי על שלט מרובה ערוצים, מפני שזה משהו שיכול להחזיק עוד הרבה שנים, ואם כבר משקיע קצת יותר, לפחות שתהיה לו אפשרות התאמה לעוד תחומים, אי אפשר לדעת אם מחר אפזול לעוד תחום בשלט רחוק, ויתחשק לי איזה זחלן איטי או סירת מנוע או רחפת או סתם רכב אמפיבי שיצטרך יותר מ3 ערוצי רדיו, אז גם בשביל ההחלפה ארכוש עוד שלט ואחליף שוב את כל המקלטים? מרגיש לי לא נכון.

עניין המקלט גרם להתעמק בשיטות פרוקול של השלט למול המקלטים, ולראות מי יודע לעבוד עם כמה שיותר פרוטוקולים, אז ניגשתי לטבלת שלטים מול התמיכת פרוטוקולים, קיים דגם בודד, שנותן מענה מקסימלי והוא לדעתי יהיה שווה את ההשקעה, כי לאחר מכן יהיה ניתן לסנכן מקלטים שעולים גם גרוש וחצי.

Click image for larger version. 

Name:	71yCPJUmUgL._AC_SL1500_.jpg 
Views:	1187 
Size:	178.7 קילובייט 
ID:	150277

עדיין בודק לראות מה יכול להיות הכי מתאים, אך הנקודה של המקלטים בהחלט נלקחה בחשבון, נקודה טובה ומצויינת.

ציטוט נכתב במקור על ידי רן ענבר צפיה בהודעה
מצטער. אני לא יכול להצטרף להמלצה על שלט מדגם flysky gt-3-c
זה בדיוק השלט בו נתקלתי בבעיות... יותר מפעם אחת

רן ענבר
על איזה שלט ומקלט אתה כן ממליץ רן?

איזה שלט היית רוכש לעצמך היום?

ממה שראיתי השלטים היום כבר מגיעים חצי טאבלט, כל כך הרבה אופציות, ברמה שהבנתי שזה גורם לאנשים להסיע את הרכבים חלק יותר כי מכוונים פשוט כל פיפס בשליטה.

שי,