הוצאתי הזמנה לפריטים הבאים:
ערכת מיגון לתחתית הרכב של חברת GPM, כי התחלתי לראות שהרכב מנסיעה עדינה כבר מתחיל להפצע שם מתחת.
צמיגים צרים יותר, כי נראה לי שעם צמיגים צרים יותר יהיה קל משמעותית לנווט.
כיסוי סרוו שמאל , אם אחליט שאני נשאר עם סרוו בודד, הסרווים המקוריים נשלחו ליבואן לפי הנחיית החנות.
מצלמה לצורכי FPV בסיסים יכולת הזנה דרך המקלט רדיו ונגד מים.
משקפיים זולות לצורך FPV, ואם לא אתחבר לקטע תמיד יכול לשמש כמסך (החלק שמתלבש על הראש יודע להתנתק ולהפוך למסך צפייה).
מבחינת חיזוקים, בכוונה לא הזמנתי הפעם מראש בשביל להשאיר חלון להתייעצות:
שקלתי להזמין מראש cvd's מחוזקים ו-Aluminum Steering Block Knuckle (אין לי מושג מה המינוח שלהם בעברית), אבל זה לא מבקש לחם, השאלה אם זה כדאי? או שעדיף שלא, אשמח לשמוע.
חשבתי כבר להחליף את המערכת לבראשלס בעיקר בגלל שהמנוע טיטן 775 מתחמם די מהר, אך התקשתי להתמקד בחברה ספציפית, ואיזה סט קומבו הכי יתאים לזחילה נשלטת (בלי קפיצות מפתיעות קדימה/אחורה), הקושי נובע מהסיבה שרוב האוכלוסיה שביצע את ההסבה רצה להפוך את הרכב לסוג של E-Revo למהירות גבוהה ובאשינג אכזרי, אני פחות מחפש את ההילוך הגובה (בדיוק ההפך).
יש מגוון רעיונות:
Takin סט קומבו של RX8
Castle 1515 עם הממבה X כבקר
שניהם מדורגים waterproof, אבל זה לא נשמע ונראה הגיוני, החוטים שיוצאים מהבקרים למנוע אם יעברו טבילה עלולים לגרום לקצר לא?
אני בכלל הסתכלתי על XERUN AXE 550 System for Rock Crawler של Hobbywing שהוא ממש מוגדר לזחילות איטיות וגם נראה אטום למים.
העניין הוא שאני לא יודע אם המנוע/בקר מספיק חזקים בשביל הסאמיט השמנמן שלי.