הוצאתי הזמנה לפריטים הבאים:
Click image for larger version. 

Name:	Traxxas summit order 1.JPG 
Views:	1142 
Size:	52.9 קילובייט 
ID:	150530

ערכת מיגון לתחתית הרכב של חברת GPM, כי התחלתי לראות שהרכב מנסיעה עדינה כבר מתחיל להפצע שם מתחת.

Name:	Traxxas summit order 2.JPG 
Views:	1142 
Size:	117.9 קילובייט 
ID:	150531
צמיגים צרים יותר, כי נראה לי שעם צמיגים צרים יותר יהיה קל משמעותית לנווט.

Name:	Traxxas summit order 3.JPG 
Views:	1133 
Size:	13.2 קילובייט 
ID:	150532
כיסוי סרוו שמאל , אם אחליט שאני נשאר עם סרוו בודד, הסרווים המקוריים נשלחו ליבואן לפי הנחיית החנות.

Name:	Traxxas summit order 4.JPG 
Views:	1153 
Size:	31.3 קילובייט 
ID:	150533
מצלמה לצורכי FPV בסיסים יכולת הזנה דרך המקלט רדיו ונגד מים.

Name:	Traxxas summit order 5.JPG 
Views:	1148 
Size:	45.4 קילובייט 
ID:	150534

משקפיים זולות לצורך FPV, ואם לא אתחבר לקטע תמיד יכול לשמש כמסך (החלק שמתלבש על הראש יודע להתנתק ולהפוך למסך צפייה).

מבחינת חיזוקים, בכוונה לא הזמנתי הפעם מראש בשביל להשאיר חלון להתייעצות:
שקלתי להזמין מראש cvd's מחוזקים ו-Aluminum Steering Block Knuckle (אין לי מושג מה המינוח שלהם בעברית), אבל זה לא מבקש לחם, השאלה אם זה כדאי? או שעדיף שלא, אשמח לשמוע.

חשבתי כבר להחליף את המערכת לבראשלס בעיקר בגלל שהמנוע טיטן 775 מתחמם די מהר, אך התקשתי להתמקד בחברה ספציפית, ואיזה סט קומבו הכי יתאים לזחילה נשלטת (בלי קפיצות מפתיעות קדימה/אחורה), הקושי נובע מהסיבה שרוב האוכלוסיה שביצע את ההסבה רצה להפוך את הרכב לסוג של E-Revo למהירות גבוהה ובאשינג אכזרי, אני פחות מחפש את ההילוך הגובה (בדיוק ההפך).

יש מגוון רעיונות:
Takin סט קומבו של RX8
Castle 1515 עם הממבה X כבקר
שניהם מדורגים waterproof, אבל זה לא נשמע ונראה הגיוני, החוטים שיוצאים מהבקרים למנוע אם יעברו טבילה עלולים לגרום לקצר לא?

אני בכלל הסתכלתי על XERUN AXE 550 System for Rock Crawler של Hobbywing שהוא ממש מוגדר לזחילות איטיות וגם נראה אטום למים.
העניין הוא שאני לא יודע אם המנוע/בקר מספיק חזקים בשביל הסאמיט השמנמן שלי.