שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13

נושא: רמאות בebay ?

תצוגה בשכבות

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: רמאות בebay ?

ציטוט נכתב במקור על ידי giluriel צפיה בהודעה
    נימו .. .אני מקווה שאני לא מאחר אבל .. קרא עוד שתיים שלוש שורות ..

נניח שכתבת פידבק שלילי .. פתרת לך את הבעיה ? לא. דפקת לו את העסק ? אולי אבל באמת בקטנה.

נניח שתכתוב עוד מייל - ראשית תודה לו על התשובה המהירה וגם על העובדה שהוא מוכן לקבל את המוצר חזרה.
    עכשיו תוסיף את זה שאתה חושב שבגלל שהטעות היא כניראה בצד שלו אתה חושב שיותר הגיוני שהמשלוח יהיה על חשבונו ובקש תשובה.

אני חושב שיש לך סיכוי לצאת עם הרבה יותר (אולי יחליפו לך מצלמה ? אולי יזכו אותך בצ'ופר?) אבל יותר חשבו מזה - תרוויח את הידעיה שיש לך כאן מוכר שאפשר לסמוך עליו.

שלושה דברים שכדאי לזכור:
    1. הוא לא חי מ-"לדפוק" עוד מישהו, כמו שאמרו כאן. מוכרים ב- eBay לא מגיעים לאלפי פידבקים אם הם דופקים משהו
    2. נימוס תמיד עוזר. אם תתחיל מייל בזה שאתה מודה למישהו - הוא כבר בצד שלך ולא נגדך ..
    3. תקשורת זה אחד הדברים הכי חשובים בחיים ולנו הישראלים לפעמים קצת קשה איתה.

אתה יודע, לפני 15 שנה בערך דיברתי איתי שוטר, חבר של אבי, שעשה עבודה מצויינת האכיפת מהירות על איזה כביש שהיה תחת אחריותו. כששאלתי אותו איך הוא הצליח להגיע לכאלה תוצאות הוא אמר לי "שמע, אני קולט בראדר מישהו על מהירות, אני עוצר אותו אבל לא נותן לו דו"ח. במקום זה אני אומר לו שאני רושם אזהרה במחשב אבל בפעם הבאה הוא יקבל דו"ח גדול יותר"

ולענינינו ... אם "דפקת" את המוכר שלך, החשבון כבר סגור. עכשיו הוא כבר לא מפחד ממך ולא צריך אותך ..
    כרגע, אתה עוד שווה משהו מבחינתו

:-) בעדינות ובהצלחה
    כל מילה סלע !

אני בדיוק חושב כמוך וככה צריך לנהוג.
    אנשים חושבים שאייביי זה אולי כמו אתר יד 2 שלנו או משהו דומה.
    אייביי זה מערכת מורכבת וצריך טוב טוב להכיר אותה.

למרות הכל אני עדיין חושב שהמוכר בסדר גמור ולך יש את האפשרות לבקש לקבל החזר כספי
    אבל לבקש ולא לאיים בפידבק שלילי.
    פידבק שלילי נותנים רק במקרים קיצוניים ממש ולא ככה סתם.

בכל מקרה אם אתה רוצה תשובה מהאיש מס. 1בפרום של אייבי שאל את "זורבה" איש חשוב ויקר עם הרבה נסיון:
    http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-883-18131,00.html

בהצלחה.
    נערך לאחרונה על ידי nir; 21-05-2009 בשעה 21:00:21.

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •