שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 55

נושא: מחירי המוצרים בארץ

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

Wink תגובה להודעה: מחירי המוצרים בארץ

MDDreamer

מה אתה מתנפל ??

אתה אינך מכיר אותי ואני איני מכיר אותך אבל....

מאיפה יש לך את החוצפה להטיח את כל השטויות שכתבת?? אתה דווקא נראה לי בחור נחמד ואינטליגנטי?!

אולי אני מבין ביבוא?? אולי למדתי את כל נושא המכס והמע"מ?? אולי ראיתי מה המחירים בחנויות בחו"ל?? ואתה חושב שיבואן משלם על המוצר את המחיר באינטרנט?? לעניות דעתי הוא משלם בין 60 ל70%

אתה חושב שאני כבעל חברה לא משלם מס הכנסה ואת כל המיסים מה זה שייך בכלל??ואלה שמוכרים מוצרי חשמל ומחשבים לא משלמים את כל מה שצינת??

הסיבה שכתבתי ואתה כנראה לא הבנת היא לא לתקוף את החנויות אלא להיפך להציע שהם יורידו את המחירים כך שבאמת לא יהיה כדאי ליבא אישית דבר שיגדיל להם את המחזור וגם את הרווח

לכן אני כן חושב שזה היה מיועד לפורום אליו כתבתי!!
    הבנת את זה שטקר??

תודה!
    9
    הודה 38 פעמים ב 29 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: מחירי המוצרים בארץ

ציטוט נכתב במקור על ידי zvok צפיה בהודעה
    MDDreamer

מתי הספקת ???
    כל הכבוד מברוק......

תודה!
    0
    הודה 15 פעמים ב 4 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

שלום לכולם-כבעל חנות אשתדל להסביר את"הצד שלי"
    קקודם כל לפותח השירשור:הלוואי והלוואי שאת הפרש המחירים בארץ לעומת חול הייתי מכניס הישר לתוך הכיס.
    דבר שני,המחירים בארצות אחרות כגון ה"סיני" או טאאור או כל חנות אינטרנט אחרת הם לא דוגמא וההסבר הוא מאוד פשוט,כאשר מוכרים מוצר חוץ מההתחיבות לשלמות המוצר איך למוכר שום התחיבות.
    כשאני מוכר לאדם חדש בתחביב ערכה שלמה של טריינר אני מלווה אותו הישר מפתח החנות ועד לרגע שהוא עושה את הסולו שלו.
    זה אומר שלפעמים במהלך הבניה הבן אדם יושב אצלי בחנות ובונה יחד איתי את הטיסן,מתקשר מהבית שואל ומתיעץ וכו וכו...כמובן שזה דבר שלוקח זמן רב ודורש השקעה מצידו של המוכר.
    אחרי זה יש להעביר שיעורי הטסה שהם אומנם בתשלום אבל זה גם אומר שתלמיד לשעבר שלך "רק צריך עזרה קטנה" או "כיוונון קל".
    את כל הדברים הללו אני עושה בהנאה רבה ובכייף גדול.
    הבעיה ברכישה באנטרנט היא שאדם קורא"טיסן 4 ערוצים כול הכל מתאים מאוד למתחילים ללא צרוך בהדרכה".
    ככמה מכם נתקלו בכאלה שרכשו,הרכיבו והטיסו ללא כל עזרה??יפה...אומנם לחלק יש דוד שמטיס או סבתא שהיתה מטיסה אבל לרוב אין,אלה שאין להם נושרים מן התחביב הנפלא הזה ויוצאים עם מסכנה שהתחביב הזה קשה ומסובך.
    לכן אם אתה אחד שלא צריך שום עזרה או תמיכה מקצועית ועושה הכל לבד אז אכן אתה יכול לרכוש באינטרנט אבל אם אתה עוד לא הכי מסתדר לבד ועושה הכל לבד הריסוק הראשון שלך בגלל חוסר מקצועיות יעלה לך הרבה יותר ממה שהיית מוציא בארץ.
    אני בתור אחד עם תחביבים רבים משתדל לרכוש את הדברים הפרטיים שלי בארץ ולא בחול,אם ההפרש באמת מוגזם וחוסך לי אלפי שקלים אז באמת אני רוכש בחול אבל הרכישות שלי בארץ מקנות לי זכות באותן חנויות ותמיכה מקצועית בהרב המקרים ללא כסף.

המשך שבוע טוב לכולם

תודה!
    0
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי MYHOBBY צפיה בהודעה
    קקודם כל לפותח השירשור:הלוואי והלוואי שאת הפרש המחירים בארץ לעומת חול הייתי מכניס הישר לתוך הכיס.
    דבר שני,המחירים בארצות אחרות כגון ה"סיני" או טאאור או כל חנות אינטרנט אחרת הם לא דוגמא וההסבר הוא מאוד פשוט,כאשר מוכרים מוצר חוץ מההתחיבות לשלמות המוצר איך למוכר שום התחיבות.
    כשאני מוכר לאדם חדש בתחביב ערכה שלמה של טריינר אני מלווה אותו הישר מפתח החנות ועד לרגע שהוא עושה את הסולו שלו.
    זה אומר שלפעמים במהלך הבניה הבן אדם יושב אצלי בחנות ובונה יחד איתי את הטיסן,מתקשר מהבית שואל ומתיעץ וכו וכו...כמובן שזה דבר שלוקח זמן רב ודורש השקעה מצידו של המוכר.
    אחרי זה יש להעביר שיעורי הטסה שהם אומנם בתשלום אבל זה גם אומר שתלמיד לשעבר שלך "רק צריך עזרה קטנה" או "כיוונון קל".
    הבעיה ברכישה באנטרנט היא שאדם קורא"טיסן 4 ערוצים כול הכל מתאים מאוד למתחילים ללא צרוך בהדרכה".
    ככמה מכם נתקלו בכאלה שרכשו,הרכיבו והטיסו ללא כל עזרה??יפה...אומנם לחלק יש דוד שמטיס או סבתא שהיתה מטיסה אבל לרוב אין,אלה שאין להם נושרים מן התחביב הנפלא הזה ויוצאים עם מסכנה שהתחביב הזה קשה ומסובך.
    לכן אם אתה אחד שלא צריך שום עזרה או תמיכה מקצועית ועושה הכל לבד אז אכן אתה יכול לרכוש באינטרנט אבל אם אתה עוד לא הכי מסתדר לבד ועושה הכל לבד הריסוק הראשון שלך בגלל חוסר מקצועיות יעלה לך הרבה יותר ממה שהיית מוציא בארץ.
    אני בתור אחד עם תחביבים רבים משתדל לרכוש את הדברים הפרטיים שלי בארץ ולא בחול,אם ההפרש באמת מוגזם וחוסך לי אלפי שקלים אז באמת אני רוכש בחול אבל הרכישות שלי בארץ מקנות לי זכות באותן חנויות ותמיכה מקצועית בהרב המקרים ללא כסף.

המשך שבוע טוב לכולם
    אז אולי תספק חבילת שרות כמו שיש בתחומים אחרים. מתחילים ישלמו על החבילה וכאלו שמסתדרים ללא זה לא יקנו את החבילה ולא יהיו זכאים לשירות.

כאשר אני קונה חלקי חילוף למסוק אני לא רואה את השירות שאני צריך לקבל שמצדיק מחיר של למעלה מפי שניים. מה שאתה אומר שאני מממן את הלקוח האחר. קומוניזם במיטבו

תכל"ס לי אישית יותר קל לקנות מחו"ל גם כאשר בארץ זה יוצא אותו מחיר ולפעמים גם כאשר יותר יקר כבר התפתתי. כמה קליקים במחשב ותוך פחות משבוע הכל אצלי ליד הדלת במקום לנסוע לחנות, לחפש חניה, לבזבז זמן בפקקים וכו'. והוצאתי לא מעט בחודשים האחרונים.

אולי תעשו יותר כסף אם תשנו מעט את התמחור ותאפשרו לאנשים לשלם על מה שהם מקבלים ולא על מה שאחרים מקבלים. אם רוב השוק הוא מתחילים שלא מסתדרים לבד אז כנראה זה לא כלכלי אבל אם חלק גדול מהשוק הוא כבר כאלו שמסתדרים לבד אז אתם מפסידים הרבה כסף שזורם לחו"ל. רק תראה כמה נקודות עשה המועדון של EFLY ב HOBBYCITY במספר חודשים - בטח אפשר לחשב כמה כסף הוציאו שם אנשים וזה רק חלק מסך הקניות.

סתם רעיונות...

תודה!
    88
    הודה 222 פעמים ב 158 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי MYHOBBY צפיה בהודעה

המשך שבוע טוב לכולם
    בקטע הזה אני לא מסכים איתך לגמרי! לא חסר ציוד כמו שלטים שאנשים שקונים אותם בארץ ונתקלים בבעיות שנבעו כתוצאה מפגם בייצור, בהרבה חנויות לא רק שלא מקבלים שירות אלא גם מקבלים יחס מזלזל שגורם ללקוח לחשוב שהוא זה שאשם בתקלה\פגם! ולא מדובר רק בשלטים אלא גם בציוד אחר.
    אני כמובן לא מדבר על כולם וגם לא עליך כי אני לא מכיר אותך, אבל באופן כללי השירות המקוון של החניות בחו"ל הוא הרבה הרבה יותר טוב והוגן בצורה יוצאת מן הכלל, והכי חשוב שהוא מסתמך על יחסי אמון בין הלקוח לחנות (לעומת זאת בארץ הלקוח אשם עד שלא הוכח אחרת) ולכן אני אישית מעדיף להזמין הכל באינטרנט גם אם ההפרש הוא "רק" 30%.
    איתן.
    סייג לחכמה שתיקה!
    מנהל פורום אלפא , מאמרים וסקירות

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •