שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 55

נושא: מחירי המוצרים בארץ

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    88
    הודה 222 פעמים ב 158 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: מחירי המוצרים בארץ

ציטוט נכתב במקור על ידי b1yossi צפיה בהודעה
    מבלי להכנס לויכוח מה עדיף.

לי היה הרבה יותר נוח אם אתרי החנויות בארץ היו ידידותיים כמו האתרים הטובים בחו"ל, עם אפשרויות משלוח בתוך הארץ, מגוון עשיר יותר המוצע באתר, פירוט שניתן להבין ממנו את נתוני המוצרים, וכ"ו.
    בקיצור תתחילו לקדם בצורה רצינית את נושא המכירה באינטרנט, לי באופן אישי זה בטוח יהיה הרבה יותר נוח, לדעתי לעוד רבים אחרים.
    מסכים! אבל הבעיה שבד"כ המחירים שרשומים באתר (מהבודדים שרושמים) גבוהים בכמה עשרות אחוזים מהמחיר שאתה קונה אם אתה בא לחנות (כל עוד מדובר בחנות פיזית ולא מקוונת)... ככה שגם אם זה יקרה אז חוץ מלראות את המלאי של החנות (שזה דבר לא פחות חשוב) לא יהיה שווה להזמין מהאתר.
    איתן.
    סייג לחכמה שתיקה!
    מנהל פורום אלפא , מאמרים וסקירות

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

Thumbs up תגובה להודעה: מחירי המוצרים בארץ

בעלי העסקים לדעתי מפסידים בגדול כי הרי "הפריארים לא מתים הם רק מתחלפים".

רוב האנשים שעוסקים בהובי הזה הם אנשים אינטליגנטים וגם אם הם קנו מסוק שעולה 300 דולר ב 2000 ש"ח וקנו שלט שעולה 150 דולר ב 1200 ש"ח והם צריכים את התמיכה האינטנסיבית מבעל העסק, הרי שאת החלקים ואת המסוקים האחרים הם כבר יקנו באינטרנט שכן אף אחד לא אוהב שינקנקו אותו.

כל מי שבהובי הזה יודע שמה שעוזב את הקרקע עלול להתרסק וידרשו חלקים אותם הוא יזמין באינטרנט. גם שפור Setup יוזמן באינטרנט.

נראה לי גם שרוב האנשים לאחר זמן הסבר והתיעצות יתקנו לבד ואם לא הם נעזרים בחברים בפורום.יש לא מעט חברים בפורום הזה שמציעים עזרה לחברים שלהם וגם לחדשים בנדיבות מעוררת התפעלות כמו עודד מ Wind556 (אבל לא רק הוא).

לסכום בעלי העסקים לעניות דעתי אינם מתנהגים בתבונה וזאת בלשון המעטה.

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •