שלום חזרתי מחו"ל ורציתי ללכת להטיס היום
תנסו לזהות את המקום![]()
שלום חזרתי מחו"ל ורציתי ללכת להטיס היום
תנסו לזהות את המקום![]()
נערך לאחרונה על ידי marik_911; 27-05-2009 בשעה 10:33:40.
בברכת נחיתות רכות
לפי השם קובץ הייתי אומר פלמחים אבל זה יכול להיות כל שטח הטסה שהוא לא מנחת מסודר ומאוכלס בחרא.
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
גועל נפש!!!!!!
אנשים תנקו אחריכם
אני עוד לא צילמתי אלפי בדלי סיגריות
מאות כוסות קפה חד פעמים
להבים שבורים, שקיות זבל.
![]()
בברכת נחיתות רכות
חברים חבל, אנחנו יורים לעצמנו ברגליים...
חייה ותן לחיות!
מרק, לא יעזור כלום. זבל נשאר זבל. תרתי משמע !
לא אחת נתקלתי באנשים שמלכלכים ומטיפים לכולם. שורה תחתונה - כולם בהמות. אם באמת אכפת לך פשוט תנקה במקום לקטר ולהראות תמונות כמה כולם לא בסדר. במאמץ שהשקעת להעלות את התמונות אתה יכול לאסוף לשקית - זה מה שאני עושה כשנחה עליי רוח הצדקנות. אם מישהו יראה אותך מנקה את מה שהוא זרק יהיה לזה יותר אפקט מאשר לפרסם תמונות כמה הוא לא בסדר.
בקרו בגלריה שלי:
http://www.runryder.com/helicopter/gallery/64454/
אתר הבית שלי: www.FlyingDuck.co.il
לא רק שאף אחד לא ראה אותך מנקה ,גם כל אחד ואחד מהתמונות שפירסמת נשארה כפי שצולמה!
באתי היום בצהריים והכל נשאר אותו דבר!!! אז כמו שאופיר כבר אמר ,במקום להשמיץ ולפטפט כל
כך הרבה תתחיל לעשות !!!!
אותי כולם מכירים בשטח ויודעים שאני קבוע אוסף אחרי כולם, ואף פעם לא פירסמתי תמונות ועוד
גם לא ניקיתי אחרי סט הצילומים, אז אתה שמגיע פעם בשלושה חודשים רואה ליכלוך ,מצלם אותו,
ומשאיר אותו כפי שהוא- אתה חוצפן!!! מה לא היה לך מקום לבלון גז קטן בשני שקיות הזבל שאספת?!
עוד מעט תגיד לי שאספת בדלי סיגריות!???
צחי
כמה שטוב לחזור לארץ יפה שלנו לאחר טיול של חודש במקום מתורבת .
לא צחי אני לא אפרט מה ניקיתי ומה אספתי זה פשוט חסר טעם, כנראה שאתה מכיר טוב את המקום יותר ממני ולא שמת לב שינוי .
אני גם לא אגיד שאתה חוצפן כי אני באמת בקושי מכיר אותך אם בכלל.
ובכלל רציתי להיתנצל ולבקש סליחה מכולם ובמיוחד מ אופיר וצחי על זה שהערתי את תשומת ליבם לנושא .
שיהיה לכולם
חג שמח
נערך לאחרונה על ידי marik_911; 29-05-2009 בשעה 10:26:37.
בברכת נחיתות רכות
שוב פעם התיפיפות? תהיה ערני ותשים לב שהתגובה הראשונה שלי להודעה שלך הייתה,שאני מייד
שם שתי שקיות זבל גדולות בארגז הטסה והולך לנקות! אבל כאשר הגעתי למקום שמתי לב שלא נגעת
בפיסת ליכלוך ממה שצילמת!!! וכן עם כל הציניות אני מכיר את המקום טוב יותר ממך וכנראה גם אכפת
לי מהמקום יותר ממך, כי מייד הגעתי לשם וניקתי אותו, אז תפסיק להיתנצל ולבקש סליחה, זה בסדר
לראות אדם מלכלכך ולהעיר לו, אבל רק אל תשכח בפעם הבאה שאתה חוזר מ"מקום מתורבת" ללמוד
משם משהו ולנקות זבל שאתה רואה!
נ.ב
סליחה שקראתי לך חוצפן, אני באמת לא מכיר אותך, כנראה שאתה אדם אדיב ומנומס אבל במקרה
ספציפי זה התנהגת בצורה לא מכובדת.
צחי
אופיר,
תתפלא אבל בפעם האחרונה שעשיתי את זה צחקו עלי מולי בלי בושה.
לא נורא.. היה לבן אדם ריסוק מאוד מרשים 2 דקות אח"כ.
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
אני אשתדל להביא מחר פח גדול ירוק שיהיה לנו שם כדי לזרוק בתוכו את כל הזבל - מי שמגיע, נותנים עבודה ומנקים קצת לפני ההטסות!!
כל הכבוד![]()
בברכת נחיתות רכות
Marik ..
חזרתי לפוסט הזה שוב אחרי יומיים ..
קודם כל, התשובה לחידה שלך במילה אחת: ישראל
זה עצוב ומעצבן ומתסכל. גם אני כמוך מתרגז מזה, (בשבת בברנר הכנסתי לאוטו מיכלים ריקים של דלק שנשארו מה"חברים" של יום שישי וזה היה פשוט גועל נפש)
אבל .. כמו שאמרו לי בפורום - מי שמלכלך ככה לא נמצא כאן ולא קורא את ההודעות שלך ושלי ..
צריך רק לייצר קונצנזוס שזה מגעיל וכמו שאופיר ומעיין אמרו - פשוט לאסוף.
אולי אופיר צודק: מי שייראה אותנו אוספים יפנים לאט לאט .. (אולי)
או שלפני זה יסגרו לנו עוד כמה שטחים .. אבל לא נורא .. תמיד נוכל להטיס .. בסימולטור
.. .. .. עכשיו כשאני חושב על זה - זה סטארט-אפ. צריך לדבר עם RealFlight ולהוסיף בתפריט View את האופציה Israely trash ובשדות התעופה Typical Israely field עם תמונה של פלמחים או .. חיריה .. .. ..
חג שמח ונקי :-)
אל דאגה רבותיי מדובר בעונה חולפת...
"בואו כולנו ננקה"... זה סלוגן יופי יופי
אבל אל דאגה בשבוע הבא, חודש הבא הכל יחזור על מקומו בשלום - מלוכלך ומגעיל....
חג שמח ונקי
בברכה עמית פורת
מבכירי מדריכי ההטסה
שרותי תיקון,כיוון , יעוץ והדרכות הטסה מקצועיות
0547551009
רק שבוע שעבר אספנו כמות נכבדה של זבל מהמקום...
לפעמים "אורח לרגע רואה כל פגע" ומסוגל להסב את תשומת הלב של אלו שכבר התרגלו לנוף, מה גם שהמון מהזבל הקיים אינו שייך כלל לטיסנים או טיסנאים (אני לא מכיר אף אחד מאצלינו שלובש טיטול).
בכל מקרה הוסכם שהיום לפני ההטסות יבוצע FRESH למקום!
ליאור
דרך אגב, איך היו הסטקים?
צחי[/QUOTE]
לא נשאר סטקים .נאלצנו להסתפק בקבבים פרגיות וכנפים.
וצחי בפעם הבאה השתתפות בסדנה חובה.
נערך לאחרונה על ידי משה שמואלי; 28-05-2009 בשעה 10:59:00.
משה שמואלי
FPV
מסוקים
טיסנים
דאונים
סירות
מכוניות
בקיצור כל מה שאפשר לחבר לו שלט![]()
![]()
נראה שחלק נכבד מהאשפה שייך בכלל לטיסנאים במקום (יש שם כנף שבורה) - האם טיסנאים נמצאים באותו שטח של המסוקים ?
ליאור זהבי
www.youtube.com/i3dm