שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 55

נושא: מחירי המוצרים בארץ

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    19
    הודה 68 פעמים ב 34 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: מחירי המוצרים בארץ

שלום לכל הסוחרים,
    כאשר לוקחים על מסוק שעולה 760$ בחו"ל 5000-5500 ש"ח ....אז סלחו לי זה לא להיות יקר ....
    אלא לשחוט את הצרכן....או כפי שאנו הישראלים אומרים "גניבה לאור יום" ....כתוצאה מכך כסף רב מצרכני תחביב זה הולך לגויים...
    5000 ש"ח /4 ש"ח לדולר = 1250 דולר
    1250/760 = 1.644 ז"א יק ב- 64% ממחיר לצרכן בחו"ל!!!!! זו הסיבה למה לא קונים כאן בכמויות....
    דבר נוסף בשיחה עם מס' סוחרים הם ציינו שאנו לא מחשיבים דמי משלוח + עמילות מכס ---מחשיבים גם מחשיבים!!!
    מי שלא מחשיב אלו הם הסוחרים בעצמם שלא מדגישים שלהם המסוק לא עולה 760$ --מזכיר שזהו מחיר צרכן!!!!! ולא יבואן!!!

דבר נוסף הנו מלאים נמוכים ומגוון מוצרים שווה לטוסיק!!!!
    תסתכל כמעט בכל אתר בחו"ל ותראה את זמינות ומגוון המוצרים....לשון בחוץ (-:

אתם הסוחרים צריכים להרוויח אך לא לדפוק קופות עלינו.....(במידה וירדו מחירים תהיה אפשרות לסוחרים להזמין כמויות גדולות יותר וכך ישלמו פחחות יותר לפריט)דבר הגורם לי כצרכן להעדיף ולהתמודד מול המכס .....
    מפסידים /מרוויחים - כולנו כאן מפסידים מזה ........אבל הגויים מרוויחים את כל הכסף שזורם החוצה ....

מה לעשות ....?לדעתי בלבד...
    TREX 600NSP עולה בחול 760$ (מחיר צרכן ולא יבואן!!!)בדוק באחד האתרים בחו"ל + משלוח 40$ + מכס 300 ש"ח
    300/4 = 75 $ ....מחיר לצרכן בארץ = כ- 900$ ולא יותר ...
    בהתחשב בייבוא ומע"מ+ מיסים נלווים ליבואן - במידה והיה כך גם אני הייתי (ואחרים רבים)קונה כאן את הטירקס שלי + ח"ח ושאר טובין.
    כרגע מה שקורה הוא - שלנו כצרכנים האלטרנטיבה ב99% מהמיקרים הנה חו"ל למרות כל הקשיים...
    אגב בעבר כשהיה לי את הסקידו 90% מח"ח נקנו מהטיסן חיפה......היה ממש נוח.
    מייחל לשינוי שכזה כדי להשאיר את הכסף בארץ....

בברכה,
    מוטי ואקנין.

תודה!
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: מחירי המוצרים בארץ

אני באמת לא יודע איפה חלק מהאנשים שכותבים פה חיים (אולי הם בעלי חנויות ואז זה יכול להסביר את זה)
    לפני שנה וחצי בערך נכנסתי לתחום החשמליים. לא הבנתי כלום במנועים סוללות מטענים ובקרים ולכן רכשתי חבילה מלאה מחנות במרכז הארץ.
    קניתי טיסן epp קטן ל 3D, בקר 18 אמפר, סוללה 1000mah, מנוע 980kvm ומקלט מיקרו
    עבור כל התענוג שילמתי 1500 שח (וזה עוד אחרי הנחה)

אתם יודעים כמה ציוד אפשר להזמין ב 1500 שח ????

בהזדמנות אחרת קניתי מטען ב 450 שח. את אותו מטען ניתן להזמין ב 248 שח משלוח מסין הרחוקה עד הבית.

איזו הצדקה יש למחירים האלה? גם עם מוסיפים יבוא ומכס עדיין המחירים פה יקרים פי 2 מחול ואני בטוח שהחברה בחול לא מפסידים עליי כסף.
    פשוט בארץ כולם רוצים להרויח הרבה ומהר ושיפסיקו לבלבל את השכל על מיסים ועלות היבוא

אני באופן אישי לא קונה יותר כלום בארץ (אולי רק במקרי חירום של חרמנות הטסה רצינית)
    נערך לאחרונה על ידי junkqwe; 29-05-2009 בשעה 00:40:17.

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •