נכתב במקור על ידי avi g הי אורי ניסיתה כבר לטוס עם תגובת מנוע סטנדרתית זה אומר לשנות את הסטאפ של הבקר באחרון במקום 3 ל1 זה אמור להיות מאד משמעותי עד כמה שאני מבין ל Response speed השפעה זניחה על התחממות המנוע. הגורם המשפיע ביותר על ההתחממות הוא דווקא ה Timing ושם אני כבר ב Low אורי
נכתב במקור על ידי ori_lavee עד כמה שאני מבין ל Response speed השפעה זניחה על התחממות המנוע. הגורם המשפיע ביותר על ההתחממות הוא דווקא ה Timing ושם אני כבר ב Low אורי אורי, מההיכרות שלי עם אבי גואטה, אני ממליץ לקחת את עצתו ברצינות ולשנות את הפרמטר ולבצע את הבדיקה. אתה עלול להיות מופתע מהתוצאות.
ליאור זהבי www.youtube.com/i3dm
נכתב במקור על ידי ליאור זהבי אורי, מההיכרות שלי עם אבי גואטה, אני ממליץ לקחת את עצתו ברצינות ולשנות את הפרמטר ולבצע את הבדיקה. אתה עלול להיות מופתע מהתוצאות. סגור ! תודה אני אדווח. אורי
נכתב במקור על ידי ליאור זהבי אורי, מההיכרות שלי עם אבי גואטה, אני ממליץ לקחת את עצתו ברצינות ולשנות את הפרמטר ולבצע את הבדיקה. אתה עלול להיות מופתע מהתוצאות. אגב... פתאום חשבתי על זה, אם אני מטיס 98% מהטיסה ב Idle (ז"א 100% מנוע) איך ה Response speed אמור להשפיע על התחממות המנוע אורי
חוקי הפורום