נחמד, אבל לא. הפרס הראשון עדיין ממתין. יוסי זוכה בפרס ניחומים - מחבר DEANS מלא בספארקים.
נחמד, אבל לא. הפרס הראשון עדיין ממתין. יוסי זוכה בפרס ניחומים - מחבר DEANS מלא בספארקים.
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
יש לי עוד רעיון :
השתמשת בפרנז'ים מהשרוול של אחת מהחולצות של אישתך, עכשיו היא זרקה אותך מהבית ובגלל זה אתה מנסה לחלק את הציוד שלך כי לא הכל יכול להכנס בקרטון פריז'ידר הנטוש שבו אתה גר כרגע.
מה הופך את הדאון לDLG?
עד שראיתי את השירשור הזה היה בטוח שדיסקוס חייב גוף סטנדרטי עם מנוף גדול במייצב כיוון.
ניסתי כמה פעמים סתם בשביל הכייף לזרוק זאגי פוליגל בדיסקוס וזה לא הלך טוב.
מה בעצם צריך כדי לגרום לכנף מעופפת להתאים לדיסקוס?
שלי מוכן סופסוף! זהבי הכניס לי מוטיבציה עם שרשור הצביעה של הסילון שלו אז שמתי גז על ה DIU.. היה לי זמן היום, הצביעה לקחה רוב הזמן. יצא יפה.
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
מעיין,
הקלקר שלך ממש דומה לגריפן הסילוני של צביקה. פשוט 2 טיפות CA.![]()
ליאור זהבי
www.youtube.com/i3dm
לא קשור לכנף דקה וקל משקל, כל אלה זה טוב ויפה לשהייה ולדאונים בכלל, בכדי שדאון יוכל להיות משוגר DLG אז חייבים נפח זנב אנכי גבוהה, כלומר מייצב כיוון "בעל השפעה" (זרוע גדולה/ שטח גדול) וגם סימטרי מעל הגוף ומתחתיו, אחרת המטוס יגלגל בזריקה..
אם תשים לב אז תראה את המאפיינים האלה בכל DLG נורמלי וגם ב DIU DLG בשרשור הנ"ל.
בתכלס כל מטוס שמשוגר בזריקת דיסקוס הוא DLG מעצם ההגדרה, זה שיש לו חרא שהייה לא עושה אותו ללא-DLG...![]()
גיא.
תמנות מהצוק בסטלה בכוכבם של הטיסנים של שגיא,שמוליק,יונתן וגיא.
שימו לב לכמות העורבים.