הנה הנתונים של הCC 80A:
Manufacturer Castle Creations
Applications Heli/Airplanes/Sailplanes
Special Features Phoenix Link Programming
Cont/Max Amp 80/120A
Cells NiMH/NiCD 6-20 cells
Cells Li-poly 2-6 cells
Voltage 6-24V
Programming Fully Programmable
Type/Max BEC (A) Linear/3A
Max #Servos/V 3-4/5V
Dimensions 73mm x 25mm x 12mm
Weight 60g
לא ממש הבנתי...
אתה אומר שהוא ישים רק בשימוש עם 3s מפני שהBEC מספק 3A ואילו זה הסטנדרט בבקרים יותר קטנים של 40A לדוגמא ששם הBEC גם כן מספק 3A...
לפי מה שאני מבין זה שהבקר הזה כמובן משמש לתצורה של 6 תאים ומן הסתם אפשר להסתדר איתו גם ללא BEC חיצוני בתצורת 6 תאים, אך משום שלBEC המובנה שלו יש מגבלה של 3A עם מתח היציאה שהוא מספק (שאגב אני לא יודע מה הוא לפי הנתונים - כמובן שהוא 4-6V אבל לא מצויין במדוייק וגם על זה יש לי שאלה שתכף אשאל....) אז עדיף להשתמש בBEC חיצוני כי מן הסתם מסוק שטס על 6 תאים זה מסוק יותר גדול שהסרבואים בו דורשים יותר זרם וכנראה 3A זה די גבולי ומשום כך הBEC יכול להשרף בסוף במידה ויש דרישה של יותר מ3A לאורך זמן... האם הבנתי נכון?
2 שאלות:
1) עם איזה BEC מובנה יהיה לי "ראש שקט" במסוק 500 - למשל BEC שמספק 4A במתח סטנדרטי (5V פלוס מינוס 1 וולט) יניח את הדעת?? (זה נגיד הזרם שמספק הBEC המובנה בבקר קונטרוניק ג'אז 80) - כמובן שזה בעיקר תלוי בסרבואים שעל המסוק (בהנחה שכל הסרבואים סטנדרטים למסוק 500)
2)קראתי איפושהו למשל שהGY401 עובד רק במתח של 4.8V ובמתח אחר הוא עלול להשרף האם זה נכון?? ואם כן איך ניתן לשנות את המתח יציאה של BEC מובנה?? או שהסטנדרט הוא שבכל BEC מובנה מתח היציאה הוא 5V ?
טוב נראה לי שסבכתי את העיניינים מספיק
מחכה לתושבות..