נראה מצויין אבל באה לי מחשבה למה צריך את השליטה על למעלה למטה , הדברים היפים יותר דווקה מתרחשים על הציר האופקי מה עוד שיש שליטה לא רעה בפאן גט על ההגה גובה
נראה מצויין אבל באה לי מחשבה למה צריך את השליטה על למעלה למטה , הדברים היפים יותר דווקה מתרחשים על הציר האופקי מה עוד שיש שליטה לא רעה בפאן גט על ההגה גובה
שדדרומי,
שליטה על 2 צירים מאפשרת רמת תמרון הרבה יותר טובה, וכן ביצוע תרגילים כמו הרייר, ריחופים וכ'ו.
השליטה על הגה הגובה בפאן ג'ט במהירויות נמוכות לא טובה במיוחד. כמו כל הטיסנים בקטגוריה הזו..
ליאור זהבי
www.youtube.com/i3dm
ליאור מה עם עוד סירטונים?![]()
נערך לאחרונה על ידי Niv_Shani; 09-12-2008 בשעה 19:33:59.
ליאור זהבי
www.youtube.com/i3dm
חברים יקרים,
בתוך מספר ימים יהיו כמה יחידות מוכנות מעבר למכסה שהגדרנו לחברים הקרובים.
מי שמעוניין ביחידת הנעה וקטורית לפאן ג'ט - מוזמן ליצור קשר במייל.
ליאור זהבי
www.youtube.com/i3dm
חברים יקרים,
הנגלה הראשונה של מערכות וקטור מוכנה אחרי אנודייז והכל. כל מי שמעוניין בפרטים מוזמן לפנות - liorzahavi@gmail.com
למעשה רוב היחידות מהנגלה הנ"ל כבר מכורות - נשארו 1 או 2.. עוד אמורות להגיע בשבוע הבא ככל הנראה.
ליאור זהבי
www.youtube.com/i3dm
ברור שבחרתם את חומר הגלם מאלומניום כדי לחסוך במשקל, בדרך כלל לא נהוג לעשות חלקים שמתחכחים אחד בשני מאלומניום בגלל מקדם חיכוך מאוד גבוה הקיים בין אלומניום לאלומניום, ציפוי אנודי סולפטי באמת מקטין את החיכוך. אבל במקרים שחייבים שיתקיים חיכוך בין אלומניום לאלומניום משתמשים בציפוי אנודי קשה או קיים גם ציפוי אנודי משולב עם טפלון.
שחר ידידי,
אנחנו אכן מודעים לכך ולכן אין שום חיכוך בין אלומיניום לאלומיניום.
החיכוך היחיד שיש הוא אלומיניום של הבסיס אל מול ציר פלדה שרץ בתוכו בחור מגורז. זה הכל.
ליאור זהבי
www.youtube.com/i3dm
http://www.youtube.com/watch?v=ed_r5...eature=related
ליאור - הצלחתם להגיע לביצועים כאלה? כמה KV לדעת צריך בשביל זה ?
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
כדי להגיע לביצועים כאלו צריך פאן ג'ט קל מאוד, עם CG אחורי מאוד ו-3 ג'ירואים. ה-KV הוא הבעיה הכי קטנה שלך במקרה הזה.
ליאור זהבי
www.youtube.com/i3dm
היוםפ יצא לי לשחק עם הפאן ג'ט VT מעט והתקנתי עליו 2 ג'ירואים GA410 של ASSAN על הגאי הוקטור.
התוצאה - הפאן ג'ט ממש מחזיק ריחוף על הזנב במקום - די מדהים ! מה שכן - בריחוף צריך כמעט פול מנוע והיות ואין קירור אויר העסק מתחמם מהר מאוד - צריך מנוע חזק יותר ככל הנראה...
מצורפים - תמונה וסרטון.
נערך לאחרונה על ידי ליאור זהבי; 18-05-2009 בשעה 19:19:48.
ליאור זהבי
www.youtube.com/i3dm
אתה יכול להסביר איך חיברתה את הג'ירואים במקלט ואם עשיתה מיקסים או משהו?
אני גם מתכנן לעשות משהו דומה
הג'ירואים פשוט מחוברים בין הסרבואים למקלט. זה הכל.
ליאור זהבי
www.youtube.com/i3dm
האם חיבו צלעות קירו למנוה לא יהיה יותר טוב מאשר להחליף מנוע הרי כך המנוע יתחמם פחות וגם יניב יותר כוח.
נכון?
שי
Futaba 10CHP
Outrage Velocity 50, YS 56-SR
אני לא סובל מאי שפיות, אני נהנה ממנה.
אי אפשר לשים צלעות קירור על OUTRUNNER. מה גם שכל צלעות הקירור בעולם אל יעזרו במצב שאין אויר שזורם על המנוע (ריחוף עם PUSHER)
ליאור זהבי
www.youtube.com/i3dm
ליאור - האם זווית המנוע משפיעה בצורה חזקה שמצריכה EXPO על ערוצי הווקטור ?
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
אני טס עם מיקס שמבטל את הוקטור בלחיצת כפתור, וללא EXPO.
ליאור זהבי
www.youtube.com/i3dm