אבל ממצים את ה MCX מהר ולומדים ממנו פחות מהלאמה.
אבל ממצים את ה MCX מהר ולומדים ממנו פחות מהלאמה.
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
נערך לאחרונה על ידי leetal; 17-06-2009 בשעה 23:50:51.
אישית אני מת על ה MCX אני כול פעם מחדש מותח את הגבולות של האפשרות כלומר הטסה מתחת לשולחן הטסה בין חדרים הטסה בחוץ כן בחוץ
הטסה סביב אישתי (רק ברגע שהאשה צופה בסרט )
הטסה במשרד
פשוט אוהב כול רגע של שימוש במסוק זה!!!
mCX מסוק מעולה ללמוד בו כוונים להטסה בבית. משקלו 28 גר לעומת 220 גר של הLAMA, בהתרסקות אין נזקים לא לסביבה ולא למסוק ב99% של המקרים. עם מאות טיסות החלפתי רק ציר פנימי וקניתי עוד סוללה.
LAMA מתרסקת תמיד משהו ישבר או יתעקם או במסוק או בבית.
ה LAMA חבל על הכסף. זה אפילו לא זבלון מעופף.
אם יש לך שלט SPEKTRUM נתן לחבר לסימולטור כמו Clearview עם כבל מתאים. לא מכיר סימולטורים אחרים.
אם יש לך נסיון מינימאלי בהטסה ואתה רוצה משהו לבית תקח Walkera 4#3 B. מחירו כמו mCX (בחו"ל) גודלו הפיזי כמו mCX ומשקלו 56 גר.זה מסוק מצוין ללמוד בו רחוף ופניות כהקדמה למסוקים היקרים והגדולים יותר.![]()
תודה לכולם ובמיוחד לעודד (שאיים עלי שאם אקנה את הלאמה הוא יבוא להרביץ לי.)
מחר אני כפי הנראה ארכוש את הMCX.
בתור מטיס מתחיל ופרנואיד המסקנות שלי משיחות עם מטיסים, מקריאה מופרזת בפורומים ומצפיה בסרטונים שונים, היא שהMCX הוא סוג של פור-פליי. מטיסים מנוסים יכולים להשתעמם ממנו אבל מטיס מתחיל יקבל את כל החדווה שבלימוד "על רטוב" בלי החרדה שכל טעות תעלה עשרות אם לא מאות דולרים. כמו שזה נראה צריך ממש להתאמץ לשבור אותו, והוא יכול לצוף כמעט בלי מאמץ בחלל החדר לפחות 8 דקות ברציפות על הסוללה שלו.
אם אני אצליח לקנות גם DX7 ביחד איתו - לא יהיה מאושר ממני.
אלו הדגמות יחסית אדיוטיות, מין גירסת ג'קאס להשוואה בין שני מיקרו מסוקים.
(בשתיהן אגב הMCX "מנצח")
החלטה נבונה!!!
אתה צודק זה Foreplay מצוין ובשלוב עם סימולטור הוא נותן תחושה טובה ועדוד להמשיך.
על פי נסיוני לא תגיע עם בטריה סטנדרטית ל 8 דקות . עם בטריה 110 mAh תגיע בתחילה ל 6-7 דקות ועם הזמן זה ידעך.
אני רואה שהאיומים של עודד עובדים, לא תמיד זה טובבמקרה זה אני מסכים.......
בהצלחה ובכיף![]()
היי אני מוכר אחד כזה כולל שלטט ושלוש סוללות ליפו ,אם אתה מעוניין תתקשר
אני מבקש 550 ששששששששש"ח לילה טוב
אני מעוניין בקנייה מידית !!
תן טלפון או התקשר 054-7773367 דורון