אני חדש בתחום ורוצה לקנות מסוק...
אני מתלבט בין rjx 50 או trex600, ואולי הם גדולים עלי ורצויי להתחיל עם חשמלי קטן ???
אני חדש בתחום ורוצה לקנות מסוק...
אני מתלבט בין rjx 50 או trex600, ואולי הם גדולים עלי ורצויי להתחיל עם חשמלי קטן ???
ניר שלום
אתחיל את תשובתי מהסוף ברשותך.
אנחנו בבית הספר להטסת טיסנים ומסוקים לא ממליצים להתחיל ממסוק חשמלי קטן מכמה טעמים:
1. חוסר יציבות ונוחות טיסה במזג אויר לא יציב (מה שקורה לאחרונה) - אתה פשוט תמצא עצמך הולך לשטח וחוזר כמו שאתה כי תהיה רוח ולא תסתדר איתו בשטח.
2. עלויות סוללות מול זמני הטיסה הקצרים - סוללה עולה סביב ה-400 ש"ח והיא נותנת לך זמן טיסה של עד 10 דקות בשלבים ראשונים ובשלבים מתקדמים אתה צריך לומר תודה אם תוכל לטוס 6 דקות.
מה גם שזמני הטעינה הם ארוכים, המטענים הם גם לא עניין זול.
שורה תחתונה - לא כדאי להתחיל מחשמלי קטן אגב עלותו - בהנחה שאתה רוכש משהו טוב, לא מתרחקת מעלות מסוק 30 מאובזר.
לעניין שני המסוקים שציינת.
שניהם מצויינים אך הבחירה שלך צריכה להיות סביב מוקדי התמיכה, נזילות החלקים, שכיחות בשטחי ההטסה וביקורות מהארץ ומחו"ל.
אני אישית מטיס רקס 600 nsp שהוא מעולה לכל הדיעות וטס מצויין.
שותפי ליאור מטיס rjx שהוא נהנה ממנו גם כן ואף היטסתי לא פעם את המסוק שלו והתרשמתי לטובה.
המון הצלחה במה שתבחר
עמית פורת
ושוב אתה כמו כלב שמירה מה כואב לך???
ניר ידידי אני ממליץ לך ללכת דווקא על כיוון של רפטור 50
כך שתוודא כי אתה באמת אוהב את התחום.. תוכל למצוא שפע רפטורים יד שנייה
פה בפורום. רק כך בחשבון כי אין הרבה חלקי חילוף כבר לרפטורים אך הפרוצדורה להזמנה מאתרי האינטרנט
איננה מסובכת אמינה יעילה וזולה!
אם אתה עדיין מתעקש לבחור משני האופציות שרשמתה אז אני ממליץ לך ללכת על טירקס 600 שהוא הנחשק ביותר
הנפוץ ביותר, אני ממש ממש מרוצה ממנו!
שיהיה בהצלחה אם תרצה עוד עזרה ייעוץ והכוונה אני לשירותך חופשי!
שיהיה בהצלחה
השארתי לך מסר בפרטי
נערך לאחרונה על ידי AMIR; 27-08-2008 בשעה 23:06:24.
אמת אמר ידידי אמיר.
רפטור הוא מסוק מצויין למתחילים בתחום שלא רוצים להוציא הוצאה התחלתית גדולה מידיי.
לנו בבית הספר יש שני רפטורים שעליהם אנחנו מלמדים והם עושים עבודתם נאמנה.
השוק מוצף כיום במסוקי רפטור יד שניה במחירים נמוכים ומשתלמים.
בהצלחה במה שתבחר
עמית
נערך לאחרונה על ידי איציק רונן; 28-08-2008 בשעה 13:33:49.
Some things you can only really appreciate from above
אתה צינור: http://www.youtube.com/user/IRonen
אני חייב לצדד בשאול אביגור- עמית פורת התחיל ראשון עם השטויות שלו. אף פעם הוא לא מתחיל אלה רק מגיב. הוא היחיד שאומר את מה שאו חושב.
ליאור זהבי
www.youtube.com/i3dm
אני לא קשור לא לomer3d הקודם וגם לא טרול אלה טיסנאי כבר 10 שנים שרק אומר את דאתו.
לא טרול, סתם פחדן. ומצדד בעמית שיסל שעוזר המון לאנשים ולא לוקח להם סתם כספים.
ליאור זה לא מתאים לך ולא לרמה שלך להתעסק בבולשיט הזה
עזוב אותך שטויות כולו ילד קטן!
העיקר שכעת כולם יודעים מי הוא. הוא הציג את עצמו יופי.![]()
ליאור זהבי
www.youtube.com/i3dm
אולי מספיק למשוך כל הודעה לסכסוך על רקע אישי, אז אמר אצלנו בבית ספר נוווווווווווווווו אז מה ,תראו מה יצא מהשרשור ,אפשר גם לפעמים להתעלם מכאלה אמירות ולשמור על רמתו של הפורום .
שבת שלום
TREX 700N DFC
GOBLIN 700 SKOOKUM BE GPS
EASYGLIDER PRO
ליאור זהבי
www.youtube.com/i3dm
חברים שלום,
אמנם אני חדש בפורום, אך מטיס כבר למעלה 12 שנים.
אני לא מבין מה הבעיה בפרסום האקדמיה ובמיוחד אני לא מבין מה הבעיה בזה שלוקחים כסף על שירות מעולה ומוצלח של האקדימה ומנהליו. הם לא מאיימים על אף אחד עם אקדח ואומרים תן לי כסף, מי שלא רוצה שלא יבקש שירות!!! חוץ מזה אני חושב שטוב מאוד שיש אנשים שמוכנים לעזור תמיד בכל תחום ובמחירים הוגנים...
בקיצור להפסיק להיות צרי עיין ולהתחיל לפרגן אנחנו קבוצה קטנה מאוד של אנשים, אז בוא נהפוך את המקום למוקד ידע ולא מוקד של סגירות חשבון...
הטסה מהנה.
להנות עם האצבעות, זה לא סטייה, זה דרך חיים...
לא ברור לי איך תמיד שרשורים מיקצועיים נגמרים ככה....
עצוב מאוד..
בברכה עמית פורת
מבכירי מדריכי ההטסה
שרותי תיקון,כיוון , יעוץ והדרכות הטסה מקצועיות
0547551009
זה באמת עצוב, אבל אם תנסה/ו לסייג את התשובות למקצועיות בלי "פרסום" סמוי שגורם להמקפצת תשובות לא עינייניות נראה לי שהכמות תרד פלאים.....
ואגב מה עם מסוק יותר פשוט וזמין כמו רפטור להתחלה ?
צביקה
If you can't make it fly, try harder, else RTFM
צודק,
רפטור באמת פשוט, קל להטסה וגם זול, אך חשוב לזכור שהזמינות חלקים שלו בארץ דיי נמוכה.
דבר שמקשה על מתחיל בתחום.
להנות עם האצבעות, זה לא סטייה, זה דרך חיים...
זמינות נמוכה? לא קרה מצב שרציתי חלק ולא היה לניסו. מחירים בארץ זה כבר עניין אחר ולכן הרבה מחכים להזמנות מחו"ל, אבל זה עניין של בחירה. חלפים יש כי יש יבואן, מה שאי אפשר להגיד על אליין.
בקרו בגלריה שלי:
http://www.runryder.com/helicopter/gallery/64454/
אתר הבית שלי: www.FlyingDuck.co.il
זמינות נמוכה????????????????
אני מקווה שזה לא סיפור של בעלי הסק שרוצים לדחוף את המסוקים החדשים יותר.
לא היה סיר שלא מצאתי לו מכסה יחי הרפטור!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תוך שבוע החלקים בארץ בחצי מחיר מהארץ.
מנהלי פורום נא למחוק את כל מה שלא קשור לשאלה תודה!
דרימר אתה חולמת?![]()
רוצה לספר בדיחה לאלוקים ?ספר לו על תוכניותיך!
,אלון שדה.
דרימר לא חולמת אני כבר הפניתי אותו לשרשור הזה לבדיקה האם הזהות של הטרול היא אכן מי שלדעתנו היא.
הוא קרא את השרשור. אין פה מה למחוק שכן הוא לא עובר על אף כלל. אבל ניתן למנהלי הפורום להחליט סופית.![]()
ליאור זהבי
www.youtube.com/i3dm