שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 29

נושא: הקונה מגנב פטור?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: הקונה מגנב פטור?

בעקבות הרבה פניות אליי בימים האחרונים כשחברי הפורום התחילו לקבל את הערכה(בטח המוכר מסין מיתפלא כמה הזמנות הוא שלח לישראל)הנה כמה הבהרות:
    1.הערכה מגיעה עם מתאם שמתאים לבעלי פוטבה בלבד עם חיבור טריינר מרובע ולהם אין בעיה.
    2.הרילפלייט והארופלייט יכולים לפעול גם עם ג'וייסטיק של מחשב לכן אפשר להפעיל אותם גם עם שלט USB .
    3.הסימולטורים ריפלקס ופונקס שבעצם מענינים את חברי הפורום הזה- כי הם סימולטורים אמיתיים למסוקים(לעומת הרילפלייט והאירופלייט שהם יותר משחקי מחשב-כך אומרים המקצוענים -לא אני...) יכולים לפעול רק עם שלט טיסנים אמיתי.
    4.אם אין לך פוטאבה אפשר לחבר את הערכה לכל שלט אחר ליציאת ה-PPM.מה שמחייב אותנו לזהות איזו יציאה זו בכל שלט-ובד"כ לפתוח את השלט ולחבר שקע של מונו של אוזניות.אני אישית עשיתי את זה בסנוואה RD6000/8000 ב-783JR ובשלט שמוכר הסיני.מי שרוצה יכול לפנות אליי ואני יעשה לו את זה ללא תשלום (אני מהמרכז),או לפנות לחברים אחרים שמתמצאים באלק'.
    4.מי שלא מעוניין לשחוק את השלט שלו יכול לקנות מהסיני את אחד השלטים הנ"ל הם עובדים מעולה עם הסימולטורים:
    http://www.hobbycity.com/hobbycity/s...&ParentCat=190

תודה!
    31
    הודה 180 פעמים ב 100 הודעות
    כניסות לבלוג
    3
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: הקונה מגנב פטור?

ציטוט נכתב במקור על ידי leetal צפיה בהודעה
    4.אם אין לך פוטאבה אפשר לחבר את הערכה לכל שלט אחר ליציאת ה-PPM.מה שמחייב אותנו לזהות איזו יציאה זו בכל שלט-ובד"כ לפתוח את השלט ולחבר שקע של מונו של אוזניות.אני אישית עשיתי את זה בסנוואה RD6000/8000 ב-783JR ובשלט שמוכר הסיני.מי שרוצה יכול לפנות אליי ואני יעשה לו את זה ללא תשלום (אני מהמרכז),או לפנות לחברים אחרים שמתמצאים באלק'.http://www.hobbycity.com/hobbycity/s...&ParentCat=190
    הDX7 מתחבר פיזית לכבל-דונגל שהפוסט הזה מדבר עליו בלי שום בעיה בחיבור אוזניות מונו רגיל.
    הבעיה היא שהDX7 לא מזוהה בקצה השני על ידי המחשב.

איך גורמים ליציאת טריינר לדבר בPPM?

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •