מהקטן לגדול
Blade MCPX
TREX 500 ESP
TREX 550
TREX 700 NITRO FLYBARLESS
ההחלטות השרירותיות של הרשויות מקוממות ומצביעות על אי התחשבות מוחלטת בציבור הטיסנאים.
הדבר קרה גם במנחת חוות רונית שנסגר לטיסנאים
במקום שעניינים בטיחותיים והפרעות יטופלו בדיאלוג בין הטיסנאים לרשויות, הרשויות עושות לעצמן הנחה ובמקום להתמודד עם הענין הן רומסות את זכויות הטיסנאים ומפסיקות את הפעילות בלי התראה מוקדמת ובלי לדאוג לאלטרנטיבה
אני מטיס בגבעה בעיקר באמצע השבוע כי אני לא אוהב את הבלאגן של סופי השבוע שם וגם כי יש לי יותר זמן באמצע השבוע, ולדעתי מה "שהעיר את המתים" בסיפור הזה היא העובדה שמטיסים הטיסו במה שמוגדר כשעות מנוחה, מה שמפריע כפליים כשמדובר בסופ"ש. אני בטוח שאחרת, אפשר היה להטיס שם בשקט עוד 30 שנה ואף אחד לא היה פוצה פה על כך.
אין ספק שאף אחד מהצדדים לא טלית שכולה תכלת, וכולנו מצרים על כך מאוד !![]()
ליאור זהבי
www.youtube.com/i3dm
כרגע אני בברזיל וזה מצער מאוד לשמוע על החדשות האלו.
זה השטח שאני גדלתי בו למדתי להטיס את הטיסנים והמסוקים וזה היה הבית השני שלי לכל דבר.
ממש עצוב לשמוע על כך.
נקווה שיחזירו את המנחת כי לפי דעתי יסכימו כמה שזהו מנחת שאסור לוותר עליו.
לפי הכתבה שטח ההטסה ניתן לכם לשימוש חופשי ע"י הבעלים של הקרקע ולכן אין לעריה שום סמכות חוקית להכנס לשטח הפרטי.שתתבעו אותם אישית תביעה אזרחית ופלילית !!
חוק "כניסה לחצרות" מתיר במקרים בודדים בלבד להכנס לשטחו הפרטי של אדם ורוב מקרים אלו מתבססים על סכנת חיים מיידית !!! ומתירים רק לשוטרים ולכוחות הצלה להכנס לזירה ע"מ להציל חיים !!!
מכוון שאני מעריך שבאותו היום לא היה ביידי העריה צו מבית משפט להכנס לשטח הפרטי - אני הייתי מגיש תלונה במשטרה נגד ראש מחלקת תברואה (במידה וההנחיה ירדה ממנו ) וגם נגד ראש העיר עצמו --ובמידה ובאותו יום לא היה בידיהם צו תקף מבית משפט הם ישאו באחריות הפלילית !!! (צו זה לא ניתן להוציא רטרו..)
כמו כן לפעול במקביל בערוץ המשפטי ולשלוח לראש העיר מכתיו מעו"ד המפרט את תמצית החוק לגבי טווחי הבטיחות של הטסת טיסנים (250 מטר משטח בנוי ) ובנוסף את תמצית החוק לגבי "כניסה לחצרות" ולדרוש מיידית את שיקום המנחת על חשבון העריה ולקצוב דרישה זו בזמן סביר (כשבוע ) ובמידה ולא יפעלו לשיקום האתר תציינו במכתיו
ב ה צ ל ח ה
יוני
T REX 600 SUPER PRO
HK450
JR 9CH 2.4
תיקון טעות קטנה
מותר להיכנס לנכס על מנת לבצע את המוטל עליך במסגרת התפקיד
גם אם אתה לא שוטר!!!!!
על פי החוק העזר העירוני של רחובות
פרק ח': מניעת רעש
איסור הקמת רעש תיקון: תשנ"ב
39. )א( לא יקים אדם בתחום העיריה ולא יגרום שיוקם רעש חזק או חוזר ונשנה שיש בו משום הפרעה לאדם הגר, העובד או המצוי בקרבת מקום, או לעוברים ושבים, בין שהרעש נעשה בכלי רכב, בכלי עבודה, בכלי נגינה, ברמקול, בצפירה, בקריאות או בהקשות וכיוצא באלה ובין שהוא נעשה בכל אופן אחר -
)1( בימים א', ב', ג', ד' ו-ה' בשבוע, שאינם ערבי מנוחה, בין השעות 23.00 ו06.00- ובין השעות 14.30 ל16.00-;
)2( בערב ימי מנוחה - בין השעות 14.00 ו16.00-, ובין 24.00 ו08.00- שלמחרת.
)ב( ימי מנוחה הנמשכים יותר מיום אחד ינהגו בהם כאילו היו ערב יום מנוחה ביום הראשון והיום שלאחריו יום מנוחה, ויום המנוחה עצמו ייחשב כאילו היה ערב יום המנוחה, לגבי יום המנוחה שבא מיד למחרתו.
)ג( הוראות סעיף קטן )א( לא יחולו על עובדיהם של מפעלים, של בתי עסק, שירותים ציבוריים ומקומות שהותר להם לעסוק בבניה, בעסק או במלאכה, כשהם מקימים רעש לצורך ביצוע העבודה באותו מפעל, בית עסק, שירות או מקום, ובלבד שהרעש לא יהיה יתר על הדרוש לשם ביצוע העבודה כאמור.
)ד( מי שבפיקוחו נמצאים ילד או בעל חיים, חייב למנעם מהקמת רעש כאמור בסעיף קטן )א(.
התקנת מכשירי אזעקה
40. )א( לא יתקין אדם מכשיר אזעקה לעסקו אלא אם כולל המכשיר מנגנון המפסיק את צליל האזעקה תוך 30 שניות מתחילתו באופן שלא יחודש לפני שיעברו 15 דקות.
)ב( הרעש שמשמיע מכשיר אזעקה בהפעלתו לא יעלה על המקסימום המותר לרעש משתנה שאינו עולה על שתי דקות בהתאם לתקנות מניעת מפגעים )רעש בלתי סביר(, התשל"ז1977-.
כדי לחזק את הנושא יכולים להעמיד פקח בשטח שירשום דוחות על הקמת רעש תחת כיפת השמיים.
ניתן להיכנס אבל ביצוע שינויים במקום רק תחת סמכותו של בית המשפט
במיוחד שיש בעלים לנכס(שגם עליהם ניתן להשפיע ב10 שניות).
הידברות זה הפתרון היחידי שלכם או להכנס למאבקים משפטיים (שלפי דעתי לא תנצחו בהם)
אתם צריכים להיתאגד כול המטיסים ולפנות לראש העיר בצורה מסודרת (כמו שאנחנו עשינו).
גם אתם ציבור שיש לו צרכים .
ועוד דבר קטן אתם מטיסים 500מטר מכל שטח בנוי ועדיין שומעים את הטיסנים מה אתם מטיסים שם יסעורים
או שיש גאונים שיורדים בבז על החלונות של הבתים.
ולסיום
אדם טיפש מתקן טעות שאדם חכם לא היה עושה אותה מההתחלה
יום טוב ושבוע טוב לכולם
Team Zion
הבעיה הגדולה היא שבגבעה יש מספר אנשים (לא נזכיר את שמם כמובן) ששמים זין על התושבים בנס-ציונה ועל הבקשות לא להטיס לפני השעה 10 בבוקר בשבת! זה היה ברור לחלוטין שימיה של הגבעה ספורים אך ורק בגלל קומץ הברברים האלה.
כרגע האנשים האלה עברו להטיס בברנר, ואני מאמין שגם כאן זה עניין של זמן עד שיעיפו את המטיסים מברנר ואי אפשר להאשים א מי שיעשה את זה...
אני הטסתי לפני שבוע בברנר והבלאגן שהיה בגבעה (הטסה מעל ראשים, ממריאים ונוחתים איפה שרוצים בלי להיתחשב באף אחד וכו'...) חוגג עכשיו בברנר.
איתן.
למרות שאני רחובותי במקור אני לא מחובבי הגבעה..
בפעמים הספורות שהייתי שם לא בדיוק התחברתי לבלאגן וגם לא ל-באזים שעושים שם בין 40 אזרחים שחלקם עוד צריך לשבת על בוסטר בכיסא האחורי ...
אבל .. למי שלא בקיא בפרטי הסיפור:
אתם יודעים מתי התחיל הבלאגן ?
- כשהתחילו לאכלס את השכונה.
לדעתי מי שקנה שם ביית ידע שמטיסים שם וכמו שאני מקבל את תל נוף היא הוא היה שם לפני הביית שלי גם הצד השני היה צריך לקבל את זה.
imac - הזכרת הדברות.. זה היה טוב, נכון ופותר את הבעיה בשבוע הראשון.
עכשיו .. השכונה מצידה מנסה לסגור את המנחת וחלק מהמטיסים נהנים "לעשות דווקא" ועל הבוקר עושים גיחות לבתי התושבים.
ככה זה .. כשנכנסים לפינה והעניין הופך להיות מלחמה עקרונית.
חבל ..
השמיים אינם הגבול .. חשבון הבנק - כן