שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 31

נושא: יתרון ה-lipo

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: יתרון ה-lipo

קצת הערת תשומת לב לשימוש ב-lipo לפני שימוש,

בתקופה האחרונה החלפתי את השלט שלי מ-futaba ל-JR בדר"כ כשאני מקבל מערכת חדשה אני קורא את המדריך לפני השימוש, במדריך רשום במפורש ואני אצטט:
    " Q-can i use a 3-cell LI PO in my transmitter?
    A-No, all current JR and spektrum transmitters are designed to operate using a 9.6- volt transmitters pack. a fully charged 3 cell li po pack puts out 12.6 volts.
    this higher voltage can overload the power-regulatint transistor causing damage and or failure, possibly in flight. many of our customers have expeirenced failures using 3 cell li-po packs and theur use in jr and spektrum transmitters is highly advise against.
    the x9303 2.4 system will operate for over 15 hours using a 2700 mah ni-mh battary.

אני מניח שרק מספר האנשים המצומצם קרא את מדריך וההוראות הכלליות, נרשם במפורש לא להשתמש ושהיו מקרים שגרמו לכשל מערכתי בשלט, אני בטוח שאם היה צורך אמיתי בכזו אורך פעילות ארוך חברות השלטים כבר מזמן היו מתאימות עצמן לעניין, אך מאחר והם לא מתאימות עצמן לשינוי הרוח של הרוכש הישראלי (וטוב שכך) מדובר בסכנה להטיס עם סוללות כאלו וכל מי שאומר ממליץ נוהג בחוסר אחריות.

בואו נהיה ראלים אין שום צורך בכזה סוללה בשלט, נכון מדובר בטרנד אז כל ישראלי חייב, הרי זה לא משנה שהוא מבצע בקושי טיסה אחת ביום (גם אילו היתה סוללה רגילה הייתה מספיקה לכמה שבועות), יש צורך עז ללכת אחרי הטרנט, וחוץ מזה רמת הטיסה שלו השתפרה פלאים וכיום הוא מסוגל לבצע 3D מלא (ראו ערך-חן צרפתי).

לסיכום: אין שום צורך בכזו סוללה בטח לא אחרי שחברות השלטים מזהירות משימוש בהם וכל שימוש מסכן את המטיס והסובבים לו, אבל אם אחרי כל זה עדיין יש רצון עז להשתמש בכזו סוללה (מה חברות השלטים מבינים אני קראתי בפורום שאפשר) אני אמליץ לעשות גם ביטוח טוב.

אני אתנצל מראש עם סגנון הכתיבה שלי טיפה מזלזל, אין לי שום כוונה לפגוע, פשוט חבל שלא מציגים את כל הנתונים הקיימים בטח כאשר קיימת סכנה בטיחותית מובהקת, במיוחד עם מדובר בסכנה בטיחותית המסכנת אותי.

בואו נתרכז בטיסה ולא במסביב
    יום טוב,
    דניאל שמש.
    נערך לאחרונה על ידי daniel_s; 31-08-2008 בשעה 12:45:16.

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •