חבר'ה,
אני חושב שהיוזמה להכיר תודה למישהו היא ברוכה.
אני יודע שעודד עוזר לאנשים ללא כל תמורה, ועושה זאת מכל הלב על מנת לפתח את התחביב.
יש בהחלט להעריך ולהוקיר את האיש על הזמן היקר שהוא מקדיש בעזרה לאנשים שונים, ועושה זאת על חשבון זמנו הפרטי.
אני לא חושב שהדרך לעשות זאת היא דרך פתיחת פתיל שבו כל מי שרוצה לתרום כסף לקניית מתנה, היא הדרך הנכונה.
רק הערה קטנה וסיפור אישי לאדם, שכתב את הדברים הבאים:
ריסוקים הם חלק בלתי נפרד מהתחביב הטיסנאות, וזה נכון פי כמה בתחום המסוקים.
גם מסוקאים ותיקים בעלי שנות נסיון רבות, מרסקים לפעמים.
כאשר למדתי להטיס טיסנים, המדריך שלי ריסק את הטיסן שלי פעמיים.
בפעם הראשונה, מחוסר תשומת לב שלו, הטיסן חטף מכה בהמראה ולמזלי הנזק היה מינורי ובר תיקון.
בפעם השניה, כאשר תרגלנו גישות לנחיתה, ביצעתי טעות במהלך הגישה, המדריך שרצה להראות לי את טעותי, ביצע בעצמו גישה לנחיתה תוך חזרה על הטעות שביצעתי, פתאום, כאילו משום מקום, הגיח טיסן נוסף ושניהם התנגשו באויר.
המדריך טען שהטיסן השני חתך אותו בגישה, ואילו הטיסנאי השני טען שהמדריך לא הודיע על נחיתה.
כך או כך, אני שילמתי מכיסי על טיסן חדש.
תאונות קורות, גם במטוסים ומסוקים אמיתיים ובטח שבטיסנים ומסוקים על שלט, זה משהו שיש לקחת בחשבון, זה קורה לטובים ביותר.
אני עוד לא ביקרתי את עודד לצורך כיוונים (אני מתכוון לעשות זאת בקרוב), אך דיברתי איתו טלפונית מספר פעמים.
הוא תמיד הסביר לי את כל מה שרציתי לדעת, אף פעם לא אמר שאין לו זמן בשבילי, וגם אם היה עסוק באותו הרגע, תמיד חזר אלי מאוחר יותר ושוחח איתי ארוכות.
אלון, אני בהחלט חושב שהרעיון שלך ל"על האש" הוא מצוין.
IRONHAWK - אני חושב שאפשר לארגן "הפתעה" לעודד בצורת מתנה, קח לעצמך את היוזמה ותארגן את זה בפרטי.
ואז כשכולם יגיעו לביתו של אלון ל"על האש", נוכל להעניק את המתנה לאיש היקר.
אני רוצה גם לנצל את הפתיל הנ"ל כדי לציין שיש הרבה אנשים טובים ומנוסים בפורום שתורמים מזמנם הפרטי ועוזרים ללא כל תמורה וכל זאת, על מנת לפתח את התחביב הנפלא הזה, אני מוקיר תודה לכולם.
בברכת שבוע טוב,
ניסים.