שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 24 מתוך 24

נושא: הדרכה/שרות בתשלום או לא?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    0
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: הדרכה/שרות בתשלום או לא?

ראשית, כהקדמה לשאלותי, דעתי היא כי הדרכה בתשלום היא לגיטימית לחלוטין. בעבר היו ויכוחים על הנושא וחשוב לי לציין שאני בצד שטוען כי הדבר לגיטימי והגיוני. בדיוק כפי שיש מורים פרטיים לכל מקצוע אחר בתשלום ויש כאלו שעושים את זה רק למען העזרה מתוך כוונות טובות, וכמו שם יש טובים וגרועים בכל אחד מהצדדים.

שאלתי, שנובעת מדיונים רבים שהיו לאחרונה בפורום לאור ריסוקים של כאלו שעזרו בחברות, לנושא סעיף 6 שרשמת. במידה וקורה אחד מהמקרים:

1. אתם בעצמכם מטיסים מסוק/מטוס של תלמיד ומרסקים אותו
    2. תוך כדי שהינכם מחוברים בכבל חניך/מדריך אינכם מצליחים להציל מסוק/מטוס של חניך (שפעל לפי הנחיותכם) והוא מתרסק
    3. חניך מטיס כלי שלכם (אם אני לא טועה גם זה אפשרי) ומרסק אותו
    4. החניך תוך כדי שהודרך על ידיכם בתשלום פגע חס וחלילה בצד שלישי וחשוף לתביעה בסכומים גבוהים בהרבה מאשר מחיר טיסן/מסוק

האם האחריות שלכם תקפה ואתם מכסים את כל הנזקים הנ"ל (לאור העובדה שהוא משלם על השיעורים)?

אם נקביל את זה לשיעורי נהיגה הרי התלמיד מכוסה בכל אחד מהמקרים הנ"ל. האם כך גם הדבר אצלכם?
    Protos 500 (MSH 80A ESC, Spartan DS760, MKS8910 + 3xMKS9670, 7S A123): See My Build Log
    EasyStar
    (Walkera 4#3B (HP03S, HP03T

תודה!
    6
    הודה 21 פעמים ב 19 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: הדרכה/שרות בתשלום או לא?

ציטוט נכתב במקור על ידי vinay צפיה בהודעה
    ראשית, כהקדמה לשאלותי, דעתי היא כי הדרכה בתשלום היא לגיטימית לחלוטין. בעבר היו ויכוחים על הנושא וחשוב לי לציין שאני בצד שטוען כי הדבר לגיטימי והגיוני. בדיוק כפי שיש מורים פרטיים לכל מקצוע אחר בתשלום ויש כאלו שעושים את זה רק למען העזרה מתוך כוונות טובות, וכמו שם יש טובים וגרועים בכל אחד מהצדדים.

שאלתי, שנובעת מדיונים רבים שהיו לאחרונה בפורום לאור ריסוקים של כאלו שעזרו בחברות, לנושא סעיף 6 שרשמת. במידה וקורה אחד מהמקרים:

1. אתם בעצמכם מטיסים מסוק/מטוס של תלמיד ומרסקים אותו
    2. תוך כדי שהינכם מחוברים בכבל חניך/מדריך אינכם מצליחים להציל מסוק/מטוס של חניך (שפעל לפי הנחיותכם) והוא מתרסק
    3. חניך מטיס כלי שלכם (אם אני לא טועה גם זה אפשרי) ומרסק אותו
    4. החניך תוך כדי שהודרך על ידיכם בתשלום פגע חס וחלילה בצד שלישי וחשוף לתביעה בסכומים גבוהים בהרבה מאשר מחיר טיסן/מסוק

האם האחריות שלכם תקפה ואתם מכסים את כל הנזקים הנ"ל (לאור העובדה שהוא משלם על השיעורים)?

אם נקביל את זה לשיעורי נהיגה הרי התלמיד מכוסה בכל אחד מהמקרים הנ"ל. האם כך גם הדבר אצלכם?
    אשיב סעיף סעיף ברשותך:
    1. אם אנחנו מטיסים מסוק של מישהו אחר שלא כוייל על ידינו והאדם ביקש כי "נסדר לו משהו" ומשהו מתנתק מהמסוק באויר - מה שלא אמור לקרות המסוקים היום עומדים בעומסים בסיסיים ביותר ובדיקה של מסוק היא גם תחת עומס - אז זה מחוץ לתחום האחריות שלנו אך אם היה מצב בו המסוק עבר סט אפ ותחזוקה כללית אצלינו וקרתה תקלה שהיא אינה תקלת רדיו, סוללה וכ"ו הנזק הוא באחריותינו.
    2. לא קרה לנו מצב כזה מעולם למעט תקלות טכניות של המסוק שאינם באחריותינו.
    3. שרות הכל עלינו כולל גם אחריות מלאה לריסוק בגלל זה השרות לא זול.
    4. כל חניכי בית הספר מחוייבים בביטוח מטיס לפי חוק הטייס היינו - ביטוח קלוב תעופה או מיליס זאת ללא קשר לביטוח האישי שלנו כלפי המטיסים - מכוסה בכפוף לביטוח האישי של החניך ושלנו.

האחריות היא אחריות מיקצועית כלפי העבודה אותה אנו מבצעים, אם משהו בשעור נעשה בזדון כדי לבדוק אותנו כמובן לא יכוסה, כל עוד החניך נשמע להוראות אותם אנו נותנים אין בעיות, לעיתים אספר כי ישנם אנשים שנמצאו שלא מתאימים שאנחנו נלמד אותם או שהם ילמדו מאיתנו כי הם פשוט החליטו לעשות מה שהם רוצים בהליך הלימוד ואז הליך ההתקשרות נפסק.

שאלות נוספות אנחנו כאן.
    בברכה עמית פורת
    מבכירי מדריכי ההטסה
    שרותי תיקון,כיוון , יעוץ והדרכות הטסה מקצועיות
    0547551009

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •