ציטוט נכתב במקור על ידי giluriel צפיה בהודעה
היי דודי,

מה שלומך ? ואיך המסוק ?

ראשית, תודה על המחמאה
אבל אינני ראוי לה.

כל הקשר שלי למסוקים מסתכם בשנה וחצי בסך הכל. לקרוא או להחשיב אותי כמומחה אחרי ותק כל כך קצר יהיה לא נכון.
מאוד לכבוד הוא לי לעמוד בשורה אחת עם האנשים שציינת אבל אני לא מתקרב לקרסוליים שלהם :-)

אני אכן מוכן תמיד לעזור לכל מי שאני יכול. לדעתי זו חברות טובה. כך עוזרים לי עד היום, כך אני מתייעץ עם חברים כאן ובשטח ומקבל תשובות וכך אני נוהג כלפי כל מי שאפשר.

אני מרבה לקרוא ומשתדל לחקור ולהגיע להסבר נכון ויסודי שקשור בכל תקלה או תופעה שאני פוגש ולכן בציוד שיש לי תראה שהתשובות שלי חד משמעיות.
כך גם בתקלות אחרות שמעניינות אותי ואני חוקר לעומק (כדוגמת ההיבהובים של ב- AR6100) וגם שם תראה תשובות שלי כשהן מנומקות ומבוססות על מידע מהיצרנים.

אבל, בציוד שאין לי אני מודיע מייד שאין לי נסיון. אם משהו בכל זאת רוצה את עזרתי היא נתונה לו ואנחנו יושבים ללמוד את הנושא בייחד אחרי שאני קורא עליו.
אני יכול ללמוד איתך ביחד את הציוד שלך ואני בטוח שבסופו של דבר נגיע לתוצאה הרצויה אבל לא אתיימר להיות מומחה גדול שכבר כיוון ומכיר את המערכות האלה.

ועוד מילה אחת,
לדעתי חוות דעת ונסיון אמורים להיות תוצאה של שימוש ארוך טווך. רק כך אפשר באמת לשפוט ציוד. הרי כולנו מתלהבים ממשהו שקנינו ביום הראשון או מחליטים שהוא זבל כי משהו לא עבד לנו. רק אחרי חודש חודשיים שלושה חוות הדעת שלנו מבוססת ונכונה.
לכן תראה אותי נותן חוודי"ם רק על ציוד שיש לי

ושוב, תודה
אז יאללה בואו נארגן מגבית לגיל
צחי