שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15

נושא: walkera 4G3 - האם שווה לקנות??

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    0
    הודה 3 פעמים ב 3 הודעות
    הוזכר
    1 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: walkera 4G3 - האם שווה לקנות??

תודה לכולם! אני צריך לברר עליו עוד קצת לפני רכישה...
    הבנתי שמומלץ ללכת על גירסאת ה4 ערוצים...
    למישהו יש ניסיון עם גירסת ה4 ערוצים עם 2 מנועי בראשלס?? כמה זמן הסוללה נותנת טיסה יציבה??

תודה!
    0
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: walkera 4G3 - האם שווה לקנות??

ציטוט נכתב במקור על ידי RoiA צפיה בהודעה
    תודה לכולם! אני צריך לברר עליו עוד קצת לפני רכישה...
    הבנתי שמומלץ ללכת על גירסאת ה4 ערוצים...
    למישהו יש ניסיון עם גירסת ה4 ערוצים עם 2 מנועי בראשלס?? כמה זמן הסוללה נותנת טיסה יציבה??
    שוב, אין לי נסיון (דרך אגב היום הזמנתי אז אני מקווה שבקרוב יהיה ).

הבנתי שהגרסה עם שני מנועי בראשלס של WALKERA (קוראים לה לפעמים V3) מחזיקה מעט מאד זמן עם הסוללה הרגילה שמגיעה ואם שמים סוללה 500 אז היא מגיעה לזמן סביר (5-7 דקות). אבל אנשים לא ממליצים על הגרסה הזו.

הפורומים מתחלקים לאלו שאומרים שהגרסה הרגילה (מנוע זנב BRUSHED) היא הכי טובה (הכי פחות גרועה) וכאלו שאומרים שגרסת ה BRUSHLESS עם המנועים של HP03S (או HP05S) כמנוע ראשי ו HP03T כמנוע זנב היא הטובה ביותר. כיוון שיש לקנות גרסה כזו מוכנה אצל CHINESEJADE (שבכלל הוא המקור המומלץ ביותר למסוק זה) במחיר הרבה יותר זול מאשר לקנות ולשדרג נראה שזו הגרסה הטובה ביותר, בטח בתור התחלה.

יש לו גם גרסה של HP05S עם מנוע הזנב הרגיל אבל זו מתאימה למנוסים יותר וכנראה יותר להטסה בחוץ שכן המסוק יוצא מאד חזק ו"משתולל".

בקיצור, אני אישית הלכתי על הגרסה עם ה HP03S ו HP03T.

דרך אגב, צריך לשים לב לאילו חלקים להזמין איתו, להחליף את הסוללות שהוא מוכר בגרסא היותר טובה שיש לו, ויש מספר שדרוגים פשוטים שכדאי לעשות לפני שמתחילים להטיס (הפיכת מגירת הסוללה, לסדר שה BOOM לא ישבר מהר, ועוד מספר).

ודבר אחרון - בקרוב יוצא 4G6 שהוא 4G3 אבל עם הנעת רצועה. אם אתה ממש רוצה 3D אולי כדאי לך לחכות למרות שלא הייתי הולך על מסוק כזה בגרסא ראשונה שלו, בד"כ לוקח להם מספר גרסאות כדי להביא מסוק קטן כזה להיות טוב, בטח עם שינוייים כאלו מהותיים, שלא לדבר על להבין עד כמה הוא רגיש לריסוקים, עד כמה הוא מתאים להטסה בבית, וכו'.
    נערך לאחרונה על ידי vinay; 20-07-2009 בשעה 17:50:01.
    Protos 500 (MSH 80A ESC, Spartan DS760, MKS8910 + 3xMKS9670, 7S A123): See My Build Log
    EasyStar
    (Walkera 4#3B (HP03S, HP03T

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •