NutBall : See My Build LogProtos 500 (MSH 80A ESC, Spartan DS760, MKS8910 + 3xMKS9670, 7S A123): See My Build LogEasyStar(Walkera 4#3B (HP03S, HP03T
NutBall : See My Build LogProtos 500 (MSH 80A ESC, Spartan DS760, MKS8910 + 3xMKS9670, 7S A123): See My Build LogEasyStar(Walkera 4#3B (HP03S, HP03T
לא להשתמש במתקן הפלסטיק. עם הזמן נוצרת שכבת חימצון על המגעים הקפיציים והלך הטיסן לתור את השדות. (הנ"ל מניסיון מר של חבר לא לנסות את זה על הטיסנים שלכם).
לשלט רק פקים מרותכים בריתוך נקודות. שלמו כמה שקלים יותר לעמיסל או מאירסל או באטריס ודי.
אגב, ניסיתי את התאים של GP במצלמה ובשלטי WII ונראה שהן עומדות במילתן.
Boogle ולא Google קפיש?
על טעויות- משלמים, על שגיאות - משלמים יותר ...
צדק- זה כוכב במערכת השמש אין מה לחפש אחריו.
בלוגים ומאמרים שימושיים: לכו חפשו תחת שם המשתמש שלי
לעניות דעתי Boogle, אם תרשה לי, זוהי המלצה חזקה מידי - לא צריך לפסול את המתקן באופן גורף בגלל מקרה אחד שבו היתה בעיית אחזקה.
בכלל, אם הייתי מגיב כך בכל פעם שהייתי מרסק בגלל בעיה טכנית/הפעלה שגוייה, אז היום הייתי ממליץ לאנשים לא להשתמש במקלטים בעלי גביש (כי הוא יכול לצאת), לא להשתמש במחברי Deans (כי המגע יכול להתנתק) ולא להטיס עם שלטים בעלי זיכרון ליותר ממודל אחד (נו, כי אפשר להמריא עם המודל הלא נכון...)
כמו עם כל סוללה, גם בשימוש במתקן צריך לוודא שהסוללות בסדר, לא נוזלות/נפוחות ואין סימני חלודה על המגעים.
וכאמור, אני בכלל עברתי לליפו (ומשתמש מידי פעם בפק הניקל-קדמיום המקורי כדי לשמור על שמישותו).
נערך לאחרונה על ידי ZigiStar; 21-07-2009 בשעה 15:03:00.
נושא זווד הפלסטיק עם סוללות נטענות ידוע לא רק ממקרה פרטי אצלי. הזווד נועד לסוללות רגילות שאינן נטענות, אבל אני לא אעמוד בדרכו של אף אחד בנושא זה.
איש הישר בעיניו יעשה....
Boogle ולא Google קפיש?
בדקתי את הסוללה, בפריקה של 1050MA המתח עמד על 10.53V ובפריקה של 1400MA המתח עמד על 9.2V
לאחר מכן הסוללה נטענה ב 1441MA
הסוללה הינה 1800MA 3 תאים ליפו, האם התוצאות מניחות את הדעת?
ערן
חייה ותן לחיות!
כמו כל תשובה בארץ כן ולא....
כן אפשר להרכיב לבד , לא אפשרי בלי אמצעים מיוחדים.
תצטרך להצטייד לצורך העניין במלחם 50Wאו אפילו 75W לפחות והסכנה שההלחמה תצא קרה קיימת.
החברות שנתתי את הלינקים להם למעלה מכירות טיסנאים ומכינות פקים לחנויות הטיסנים כך שטלפון קצר אליהם ותשלום עבור עבודתם יתנו לך סוללה מצויינת. (אגב כנראה עדיין זול יותר מללכת לחנות טיסנים).
Boogle ולא Google קפיש?