ליאור, בדקת את המלצות ה-TIMING ו-PWM ש-Neu מציעים ?
ליאור, בדקת את המלצות ה-TIMING ו-PWM ש-Neu מציעים ?
רועי,
לא בדקתי את ההמלצות של NEU שכן המנוע שלי היה ועודנו MEDUSA.
ליאור זהבי
www.youtube.com/i3dm
הסתכלתי בפרטי ההודעה בראשית השרשור.
החלטתי להחליף סטאפ באמצע השרשור - תתעדכן.![]()
ליאור זהבי
www.youtube.com/i3dm
ליאור כל הכבוד על קור הרוח שהפגנתה והחזרתה את הטיסן בכתיחה אחת יש לי רק מילה אחת לומר לך שאפו ענק
לפעם הבא תגיד לצלם שלא התרגש ושיתן לנו להינות מטיסה של טיסן כזה מושקע ויפה והכי חשוב שהטיסה הבא תעבור בהצלחה
בתור אחד שהיה שם וראה את הטיסן כבר באדמה...ואחר כך עולה בלהבות ואז נוחת בצורה מוווושלמת.
ליאור, אתה זריז!!!![]()
להנות עם האצבעות, זה לא סטייה, זה דרך חיים...
אם היתה גאונות בקטגוריית טיסנים ומסוקים, הבחור גאון...
וואו, אני מודה לך מקרב לב על המחמאה.![]()
ליאור זהבי
www.youtube.com/i3dm
אהה זה חדש?
שלום חברים,
לאחר החלפת הבקר ל-CC HV110 בדקתי שוב את הנתונים ונדהמתי לגלות 107 אמפר עם 4700W עם הבקר החדש !
המחשבה הראשונה שלי היתה "המנוע של מדוזה לא יעמוד בהספק כזה", אבל החלטתי לנסות בכל זאת.
כמובן שהטיסן טס עם המון (!) כוח, אך בפתיחה הראשונה של פול גז (בעת טיסה) - שוב קאט מנוע, ודאיה לנחיתה חלקה.
נראה לי שהגיע הזמן לשדרג למנוע NEU 1415-2Y המוכח ולשמור את המדוזה לטיסן אחר עם 10 תאים..
נערך לאחרונה על ידי ליאור זהבי; 08-08-2009 בשעה 22:59:34.
ליאור זהבי
www.youtube.com/i3dm
בדיוק כמו שחשבתי - המגנטים של המדוזה איבדו את המגנטיות שלהם מפאת החום הרבה בסטאפ עם הספק כל כך גבוה.
לכשיוחלף הציר שלו, המדוזה יישב בצד לסטאפ של 10 תאים לטיסן אחר.
ליאור זהבי
www.youtube.com/i3dm
עד שיגיע המנוע החדש החלטתי לבינתיים להוסיף שני NACA DUCTS (כונסי אויר) מבית BVM כדי להזרים קצת יותר אויר בטיסה על גבי בקר המהירות שיושב על כונס הפיברגלס בגוף.
ליאור זהבי
www.youtube.com/i3dm
הי ליאור,
אני מת לראות את הסרטון...אך לא ניתן... זה רק אצלי ?
נסיון נוסף לסרטון:
אגב כך או כך כל הסרטונים שלי כאן:
www.youtube.com/i3dm
אתה מוזמן להיכנס יש שם לא מעט דברים נחמדים.
ליאור זהבי
www.youtube.com/i3dm
תשמע ליאור,
אני עוקב אחר השרשור הזה מתחילתו.
פשוט אין מילים... כל הכבוד על היוזמה, ההשקעה והמקצועיות!
אמשיך להתעדכן ואל תחסוך בתמונות,
הן עושות לי את החיים הרבה יותר קלים במקומות שבהן אני לא כל כך מבין את ההסברים המקצועיים![]()
הי ליאור,
תודה על הסרטון...אני לא יודע אם להגיד יש לך מזל או חוסר מזל עם הטיסן הזה...העובדה שנחתת פעמים ללא מנוע נחיתות רכות עם טיסן של 4-5 קילו אומרת על כישורי הטסה נדירים.
בפעם השלישית אין "תירוצים"מאחל לך הטסה ללא תקלות.
ארז.
ארז,
אני מודה לך על המחמאה.
ככלל, אני לא מאמין במזל בתחום הטיסנאות. הוכח עשרות פעמים בעבר שמקצועיות ומקצוענות הן המפתח להצלחה בתחום הזה שכן הוא מאוד טכני, ולא מזל.
ליאור זהבי
www.youtube.com/i3dm
חברים יקרים,
למעונינים - הנה סרטון של F86 כמו שלי טס על MIDI FAN עם מדוזה 036-060-1600V2SE על 8 תאים זיפי 5000 מ"א ובקר טרניג'י (הוביווינג) 100A - נראה שטס מצוין על סטאפ זול מאוד יחסית !
ליאור זהבי
www.youtube.com/i3dm
מפחיד...
הוא יכול להיעלם לך מהעין בשניה...
חברים יקרים,
הדוור סוף סוך הביא אותו - מנוע NEU 1415-2Y החדש. ברגע הגעתו התקנתי אותו לתוך ה-MIDI FAN עם גוף הקירור שנשאר לי מהמדוזה (מוצמד עם משחה טרמית להולכת חום מקסימלית).
המדוזה כבר בצד ממתין לציר חדש ואז ישמש אותי לסטאפ של 10-11 תאים לטיסן אחר..
יום שישי אנחנו באויר - מישהו רוצה להצטרף בתור צופה ??
![]()
נערך לאחרונה על ידי ליאור זהבי; 16-08-2009 בשעה 21:43:34.
ליאור זהבי
www.youtube.com/i3dm
ליאור כל מילה מיותרת בהחלט, קראתי בשקיקה את כל השרשור הודעה אחרי הודעה ופשוט עוצר נשימה, כל הכבוד פשוט אין מילים..
חברים יקרים,
הוא סוף סוף טס !! ואפילו כמו שצריך.
עם המנוע NEU החדש אני מקבל 80A ו-3500W של כוח, והכלי טס מצוין !
ביצעתי היום 2 טיסות נפלאות בלטרון, אחת עם בידונים והשניה ללא הבידונים - ואני מרוצה עד הגג - הכלי מרשים מאוד באויר, נעים להטסה וטס בצורה מאוד סקיילית !
להלן סרטון מהיום (מתנצל על האיכות - מצלמת סלולרי):
נערך לאחרונה על ידי ליאור זהבי; 21-08-2009 בשעה 21:44:15.
ליאור זהבי
www.youtube.com/i3dm
ליאור,
גם אני רוצה לפרגן על המקצועיות בבניה ובהטסה של I3DM.
ממש מודל לחיקוי (ולא חיקוי סיני...).
יש לי סיפור על איך ליאור הציל לי מסוק כאשר שנינו באוויר אבל נשמור אותו לזמן אחר.
חשבתי קצת מהיכן יכולות לבוא הבעיות של הסטאפ הקודם שלך.
מה הסל"ד של המניפה בסטאפ הקודם (או לפחות ה-KV של המנוע)? יש לי תיאוריה שמדובר בטיימינג כושל בגלל סל"ד גבוה מדי.
סלד גבוה = זמן חישוב קצר של תזמון הצתת הפאזה הבאה. טיימינג שגוי יגרור קפיצות זרם.
שאלה נוספת, האם ישנם דיווחים רבים על כשל בסטאפ של 12S עבור מנועים עם KV נמוך יותר מאשר אלו שבמנועי מניפה?
שחר
נערך לאחרונה על ידי ליאור זהבי; 22-08-2009 בשעה 19:59:21.
ליאור זהבי
www.youtube.com/i3dm
היום ביצעתי עוד 2 טיסות נפלאות.
הטיסן טס מהר בטירוף - וחלק ! פשוט תאווה לעיניים (ולידיים) ! אני מאוהב...
כל מי שראה אותו בלטרון היום פשוט לא האמין כמה טוב הכלי הזה טס. מהר, חד, מדויק, וחלק.
לסיכום הפרויקט : בחירה מצוינת של מטוס, ובחירה מצוינת של סטאפ (הנוכחי) - פשוט שילוב מנצח !
שבת שלום לכולם.
ליאור זהבי
www.youtube.com/i3dm