-
תגובה להודעה: ביקור "טראנס" בפלמחים
תרשו לי לחייך לאור המגיבים שבוחרים בד"כ להימנע מתגובות WHAT SO EVER בשירשורים שלי... 
לגבי המקרה שקרה בבוקר,
במהלך טיסת 3D עם הטירקס של מושיקו שהפציר בי להטיסו ונמוך, בוצע תרגיל מהיר מאוד עם יציאה נמוכה מכוונת - למסוק שליטף את הריצפה במהלך התרגיל (שכן שום דבר אחר כולל מייצב הכיוון לא נפגע כלל) ניתקו המגלשים, אך בפעולה "הירואית" המסוק המשיך לטוס.
לאחר יציאה מ IDLE וריחוף קרוב ויציב, המצב נותח והוחלט ע"י מטיס המסוק (אני) כי עקב הזווית שאליה הסתובבו המגלשים לא ניתן לבצע נחיתה בטוחה עם המסוק - לפחות לא על כר הדשא, האלטרנטיבה שהיתה לי בראש היתה לנחות באוטורוטציה על העשביה הגבוהה בצד המסלול.
בשלב זה אבי (תופס המסוק), שלדעתי בוגר מספיק לקחת אחריות על מעשיו, החליט לנסות לתפוס את המסוק - בהתדיינות איתי ובחינת המסוק בריחוף הוחלט כי המסוק תקין פרט למגלשים וכי ניתן לרחף איתו יציב מאוד (לכל אלו שחושבים שמטיסי ה 3D לא יודעים להטיס ישר
), אבי החליט ללכת על זה.
הנושא תודרך והוחלט כי אבי יגדיר מתי המסוק נאחז וניתן לשלב HOLD, המסוק נחב"ש (נחת בשלום).
אני מסכים שהדבר שנעשה אינו טריוויאלי, ואינו מעשה שאמליץ עליו או אתרברב עימו בשלטי חוצות (לא אני פתחתי את השירשור) - אך מאידך איני מפריד מעשה זה מלתפוס הגה כיוון של טיסן מרחף או לחילופין המראה/נחיתה עם טיסן סילוני מעל אנשים בערד (ובמקרה זה כן להשוויץ עם סרטונים "הירואים").
הפוסל במומו פוסל,
ערב טוב!
-
הרשאות פרסום
- אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
- אין באפשרותך לפרסם תגובות
- אין באפשרותך לצרף קבצים
- אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
-
חוקי הפורום